Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam dediğim gibi ben bunları girin işe yarar felan demiyorum sadece tbmsi yüksek olan kelimeleri paylaştım nasıl kullanıldığına dair bi e-book olsa zaten ilk ben alacam![]()
arkadaşlar benden de bir uyarı sizlere....bu kelimeler çok güzel evet ama güncel deği %80 ni bilginiz olsun
nasıl yani ??
gördüğünüz bi elime burda 150 $ (mış zamanında) şimdi 10 $ haliyle bununda %20 sini felan verse tık başına oda 2 $ felan yapar....
hocam belki size öyle bir tane denk gelmiş olabilir bu dosyayı ben 1 hafta en fazla 1.5 hafta önce düzenledim zaten sağ tarafta en son mayıs ayının aranma potansiyeli gzküyor ha belki yeni ay mevzusu olmuştur öyle bir durum varsada en geç 2 güne kadar güncellerim ben tekrar
bi 10 kadar denedim aynı oldu....zamanın olurda güncerllersen çok iyi olur hocam ...tekrardan eline sağlık...iyi çalışmalar
konu baltalamaya ne gerek war sizin yapamadığını adam yapmış işte bizede beğenmek düşer.
Kardeş aynı kelimelerden 5 10 tane var ama sorun değil, çok teşekkürler adamın dibisin....
Kardeş çok sağol güzel paylaşımın için [MENTION=51]beyto33[/MENTION] hocam da kelimelerin nasıl kullanılacağı hakkında tam bilgi verse çok güzel olur![]()
kardesım cok tsk edıyorum bu paylasımın ıcın ancak dosyayı ındırdım ama exel ıle acamamaktayım sanırım benım exel programımda bı skntı var nasıl acabılırım yardımcı olabılır mısın ısın rast gelsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.