tbm si en dusuk 30$ olan 5706 kelime

• Kullanıcı vendettaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
arkadaşlar benden de bir uyarı sizlere....bu kelimeler çok güzel evet ama güncel deği %80 ni bilginiz olsun

nasıl yani ??

gördüğünüz bi elime burda 150 $ (mış zamanında) şimdi 10 $ haliyle bununda %20 sini felan verse tık başına oda 2 $ felan yapar....

teşekkürler kardeş paylaşım için.burda aylık araması çok olan kelimeleri seçmek ve kontrol ettikten sonra kullanmak mı daha mantıklıdır? yani ben de çok iyi bilmiyorum bu nich kelime olayını.Allah razı olsun paylaşmışsın birde bunları seçerken hangi kriterlere göre seçip kullanacağımızdan da az bahsetsen süper olacak kardeş.

arkadaşlar benden de bir uyarı sizlere....bu kelimeler çok güzel evet ama güncel deği %80 ni bilginiz olsun

nasıl yani ??

gördüğünüz bi elime burda 150 $ (mış zamanında) şimdi 10 $ haliyle bununda %20 sini felan verse tık başına oda 2 $ felan yapar....

hocam belki size öyle bir tane denk gelmiş olabilir bu dosyayı ben 1 hafta en fazla 1.5 hafta önce düzenledim zaten sağ tarafta en son mayıs ayının aranma potansiyeli gzküyor ha belki yeni ay mevzusu olmuştur öyle bir durum varsada en geç 2 güne kadar güncellerim ben tekrar

hocam belki size öyle bir tane denk gelmiş olabilir bu dosyayı ben 1 hafta en fazla 1.5 hafta önce düzenledim zaten sağ tarafta en son mayıs ayının aranma potansiyeli gzküyor ha belki yeni ay mevzusu olmuştur öyle bir durum varsada en geç 2 güne kadar güncellerim ben tekrar

bi 10 kadar denedim aynı oldu....zamanın olurda güncerllersen çok iyi olur hocam ...tekrardan eline sağlık...iyi çalışmalar

bi 10 kadar denedim aynı oldu....zamanın olurda güncerllersen çok iyi olur hocam ...tekrardan eline sağlık...iyi çalışmalar

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. şuan adwordsten bir kaç arada derede olan kelimeyi kontrol ettim aynı çıktılar ve haziran aramalarının daha güncellenmemiş olduğunu gördüm haziran ayı güncellenir güncellenmez bende konuyu güncelleyecem inş.

konu baltalamaya ne gerek war sizin yapamadığını adam yapmış işte bizede beğenmek düşer.

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler fakat konu sahibi olarak meseleyi kapatmanızı rica edecem beyto33 benimde büyüğüm bi yanlış anlaşılma olmuştur ramazan aı sinirler gergin :) herkez ekmek parasının derdinde rica ediyorum daha fazla münakaşaya devam etmeyelim

Kardeş aynı kelimelerden 5 10 tane var ama sorun değil, çok teşekkürler adamın dibisin....

Tartışma çıkartacak mesajlar silinmiştir...

Kardeş aynı kelimelerden 5 10 tane var ama sorun değil, çok teşekkürler adamın dibisin....

hocam konunun başında yazmıştım düzenleyemdim diye ksura bakmayın ama ben sonradan baktım bin küsür kelime aynı sadece 4bin kusur kelime tekrarsız

Kardeş çok sağol güzel paylaşımın için [MENTION=51]beyto33[/MENTION] hocam da kelimelerin nasıl kullanılacağı hakkında tam bilgi verse çok güzel olur :D

Görmek istediğimiz hareketler bunlar saolasın dostum

Emeğine Sağlık Teşekkürler !

İbretlik bir konu .Teşekkürler kardeş .

kardesım cok tsk edıyorum bu paylasımın ıcın ancak dosyayı ındırdım ama exel ıle acamamaktayım sanırım benım exel programımda bı skntı var nasıl acabılırım yardımcı olabılır mısın ısın rast gelsın.

kardesım cok tsk edıyorum bu paylasımın ıcın ancak dosyayı ındırdım ama exel ıle acamamaktayım sanırım benım exel programımda bı skntı var nasıl acabılırım yardımcı olabılır mısın ısın rast gelsın.

hocam 2010da kaydettim ondan kaynaklanıyor olabilir sorun bu yüzense pm geçin ona göre kaydedip göndereyim

Allah Razı olsun kardeşim çok çok değerli bir paylaşım uğraşmışsın ellerin dert görmesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri