Tbm ve To Sondurumlar Nedir.

ne yapacağız ..... yapacak bir şey bir şeyde yok elden gelmiyor vay dıtttttttttttttttttt

Son düzenleme:
to 1in üstüne zor çıkıyor bu ay keza tbm de yerlerde bakalım ne olacak

Tiklama orani yuzde iki olursa bagis yapicam, tiklama orani 0,20% gerisini siz dusnun adsenseden umidi keatim bu ay

Lafı dolaştırma 1000 tl alıyon az diyon öylemi :eek:

ok dolaştırmıyorum inan bana saat 9 dan 1,5 a kadar hastanedeydim büyük kızım kusuyodu saatlerdir doktora gittim geldim yatırdık u saat oldu gene işimin başındayım anlicagın emeğim çok , hani derlerya özgün spam olurmu aynen öyle çalışıyorum kanal sayım elle sayılıcak kadaar az videolarımda öle elle yüklerim ve pürüzü sıkıntıyı silerim 1 videomda bile beğenmedim işareti görmek istemem link , alt yazı reklam hiç bişe koymam videoların çözünürlüklerini kendim izlicek kadar yükseltip temizleyip atarım ve her kanala aralıklarla video atarım inan bana maillerimi okumam bile bilirim sıkıntı olmicagını oyüzden bu rakam bana çok az geliyor.

ok dolaştırmıyorum inan bana saat 9 dan 1,5 a kadar hastanedeydim büyük kızım kusuyodu saatlerdir doktora gittim geldim yatırdık u saat oldu gene işimin başındayım anlicagın emeğim çok , hani derlerya özgün spam olurmu aynen öyle çalışıyorum kanal sayım elle sayılıcak kadaar az videolarımda öle elle yüklerim ve pürüzü sıkıntıyı silerim 1 videomda bile beğenmedim işareti görmek istemem link , alt yazı reklam hiç bişe koymam videoların çözünürlüklerini kendim izlicek kadar yükseltip temizleyip atarım ve her kanala aralıklarla video atarım inan bana maillerimi okumam bile bilirim sıkıntı olmicagını oyüzden bu rakam bana çok az geliyor.

Kazançları böl o zaman hocam google incelemeye falan alabilir yazık olmasın emeklerine.

Hocam geçmis olsun. Önemli birseyi varmıymıs kızınızın?

Hocam geçmis olsun. Önemli birseyi varmıymıs kızınızın?

yok allaha şükür , şu bakkalarda satılan meybuz lardan çok yemiş oda midesinde büyük bir üşütmeye sebeb olmuş şimdi şuruplarını verdim içti ama midesi boş yatıyor kaldırıp patates püresi yaptım onu yedirip ilacını içiricem. sağolasın sordugun için düşünmen yetr kardeşim allah dardaki , savaşdaki ve anlamsızlığın ortasında kalan evlatlarımıza yardım etsin en kötü sıkıntıları bu olsun inş.

yok allaha şükür , şu bakkalarda satılan meybuz lardan çok yemiş oda midesinde büyük bir üşütmeye sebeb olmuş şimdi şuruplarını verdim içti ama midesi boş yatıyor kaldırıp patates püresi yaptım onu yedirip ilacını içiricem. sağolasın sordugun için düşünmen yetr kardeşim allah dardaki , savaşdaki ve anlamsızlığın ortasında kalan evlatlarımıza yardım etsin en kötü sıkıntıları bu olsun inş.

amin size de geçmiş olsun

bugünde zenginim :D

u3zaw2C.png

hocam bune ne yüklediysen mesaj attada biz bulaşmayalım o kategoriye
gerci burdanda söylesen olur zaten bu istatistigi görüpte kimse yüklemez o videoları :)
2,18%
0,07 TL
1,55 TL

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri