Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
to gercekten bugun dusuk normalde 8-9 arası bugun 6-7 gezıyortbm aynı 0.12
bu değerler bende olsaydı eğer yanlış anlama ama bugün 2100 tl kazanırdım kesin. ama yarısına bile gelemedim.
şu koydugun simley çok güldüm.
Lafı dolaştırma 1000 tl alıyon az diyon öylemi![]()
ok dolaştırmıyorum inan bana saat 9 dan 1,5 a kadar hastanedeydim büyük kızım kusuyodu saatlerdir doktora gittim geldim yatırdık u saat oldu gene işimin başındayım anlicagın emeğim çok , hani derlerya özgün spam olurmu aynen öyle çalışıyorum kanal sayım elle sayılıcak kadaar az videolarımda öle elle yüklerim ve pürüzü sıkıntıyı silerim 1 videomda bile beğenmedim işareti görmek istemem link , alt yazı reklam hiç bişe koymam videoların çözünürlüklerini kendim izlicek kadar yükseltip temizleyip atarım ve her kanala aralıklarla video atarım inan bana maillerimi okumam bile bilirim sıkıntı olmicagını oyüzden bu rakam bana çok az geliyor.
Kazançları böl o zaman hocam google incelemeye falan alabilir yazık olmasın emeklerine.
bölünmüş şekilde adsense başına 10 parmagı geçmez kanallar.
Hocam geçmis olsun. Önemli birseyi varmıymıs kızınızın?ok dolaştırmıyorum inan bana saat 9 dan 1,5 a kadar hastanedeydim büyük kızım kusuyodu saatlerdir doktora gittim geldim yatırdık u saat oldu gene işimin başındayım anlicagın emeğim çok , hani derlerya özgün spam olurmu aynen öyle çalışıyorum kanal sayım elle sayılıcak kadaar az videolarımda öle elle yüklerim ve pürüzü sıkıntıyı silerim 1 videomda bile beğenmedim işareti görmek istemem link , alt yazı reklam hiç bişe koymam videoların çözünürlüklerini kendim izlicek kadar yükseltip temizleyip atarım ve her kanala aralıklarla video atarım inan bana maillerimi okumam bile bilirim sıkıntı olmicagını oyüzden bu rakam bana çok az geliyor.
Hocam geçmis olsun. Önemli birseyi varmıymıs kızınızın?
yok allaha şükür , şu bakkalarda satılan meybuz lardan çok yemiş oda midesinde büyük bir üşütmeye sebeb olmuş şimdi şuruplarını verdim içti ama midesi boş yatıyor kaldırıp patates püresi yaptım onu yedirip ilacını içiricem. sağolasın sordugun için düşünmen yetr kardeşim allah dardaki , savaşdaki ve anlamsızlığın ortasında kalan evlatlarımıza yardım etsin en kötü sıkıntıları bu olsun inş.
bugünde zenginim
![]()
300 k görüntülemede 300 tık almıstım.tbm 0,8 to 0,25 Bu kadar düşük to başka kimde var acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.