TBM Yanlış Heralde :)

kaç gündür benim de tbm'ler 0.02'de. 0.03'e üzülüyordum iyice düştü. :/

TBM oranı bugün bendede düşük 0.03 gerçi gün sıfırlanınca 0.03 olurdu daha sonra yüksele yüksele 0.8 olurdu ama hala 0.03 ve dün 2 kanalım para kazanmaya kapatıldı 2 saat sonra tekrar açıldı sanırım çalışmalar var youtube altyapısında

dün uçuyordu tbm bugun 0.01 oldu utanmasa 0.00 olucak bu ne iştir böyle.

bu bir sorun degil tbmlerin bu kadar düşük olmamasının sebebi türkce içerik.

türkçe videolarda %90 adwords reklamı cıkıyor oda 0.01 cent veriyor. tbmyi hayli düşürüyor.

Arkadaşlar TR içerik ile zaten 0,10 u gören sukretsin ogun ... cunki bidaha göremez bi yanlıslık olmustur onuda o 0,10 u da o yuzden görmüştür ...

Yabancı içeriik mesela ispanyolca olabilir fransızca olabilir portekizce olabilir

Ama Tr içerik ile ugrasanların artık su tbm muhabbeti citten cok bos bi hal almaya basladı ..

belkide 1 aydır hep aynı konular ve her konuya aynı cevaplar ... TR İçerik kazandırmaz

Arkadaşlar TR içerik ile zaten 0,10 u gören sukretsin ogun ... cunki bidaha göremez bi yanlıslık olmustur onuda o 0,10 u da o yuzden görmüştür ...

Yabancı içeriik mesela ispanyolca olabilir fransızca olabilir portekizce olabilir

Ama Tr içerik ile ugrasanların artık su tbm muhabbeti citten cok bos bi hal almaya basladı ..

belkide 1 aydır hep aynı konular ve her konuya aynı cevaplar ... TR İçerik kazandırmaz

Hocam bende TR içerik yok hep ingilizce

sende zaten bi anormallik var tbmde o ortada da .... düzelir ama merak etme yabancı içeriğe bukadar az vermesi imkansız ilerleyen tıklarda artar tbm..

:) hocam böyle deyince bir değişik oldum bende yok youtube hesaplarımda var :P :) inşallah düzelir sürekli bakıyorum

Allah Allah sizden alıp bana mı vermişler tbm leri bugün :D Bende de 0,12 bugün

Kendi adıma bu kadar tbm düşük az kazandırıyo bunlara takılmak garip geliyo. Türkçe içerik ve benimde en yüksek gördüğüm tbm 0,03 , standart bir şekilde videolarımı yüklüyor kanal bi günlük 5.000 ortalamaları yakalayınca başka kanla açıp ordan devam ediyorum ve 7. ayım ki bu siteden sonra biraz daha arttı gelirim şuan günlük 15 $ ortalamalardayım arada 20 yi geçsede ben genel ortalamaya bakıyorum. Bu istikrarımı ve kanal karakterimi hiç bozmayı düşünmüyorum bu ay 3.kanalı yeni açtım vergi ne kadar kesilir bilmiyorum ama 337 $ kazandım düz 300 de 1,80 den 540 aydan aya artırarak gitmek daha mantıklı önümüzdeki ayki hedefim en az 650 tl şöyle bir düşünürsek ülkenin yüzde 70 asgari maaşla geçiniyor ben 7 ayımda bu parayı youtube dan kazanıyorsam ve giderekde artıyoken tbm 0,01 olmuş 0,02 olmuş ne gerek var takmaya az çok kazanıyoruz işte Allah bereket versin olmayana da versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri