TBM Yerleştirme Hakkında Genel Bilgi !!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar :

Forumda gözüme çarpan bir çok arkadaşımızın derdi buldukları TBM yüksek kelimeleri nasıl kullanacağı konusunda karmaşalar mevcut bende bu konuda bir açıklama yapmaya karar verdim inşallah faydalı olabilirim...

1-tbm yüksek kelime bulun (5-25 $ arası)...
2-Aşırı yüksek kelimelerden umut beklemeyin (50 + ) uğraşmayın boşuna yani...
3-Bulduğunuz Kelime İle İlgili video bulun(google arayın bulursunuz)
4-TBM si yüksek kelimenizi Başlık olara seçin...
5-Açıklama kısmına alt alta bulduğunuz kelimenin öbeklerini-türelerini girin...
6-Bulduğunuz kelime ve öbeklerini etiketlere girin...

Çalışmanızı bu şekilde tamamlayın ve hit almaya bakın...Hit olmazsa hiç bişey olmaz ...

Bi Teşekkür Yeter :D ....CÜMLETEN BOL KAZANÇLAR

o bulduğun niche kelime ile ilgili elinde video olması lazım sıradan bir videoya yerliştirirsen o kelimeleri bi işe yaramaz tabi bu benim düşüncem.

o bulduğun niche kelime ile ilgili elinde video olması lazım sıradan bir videoya yerliştirirsen o kelimeleri bi işe yaramaz tabi bu benim düşüncem.

dostum onu söylemiyorum bile ama konuya ekliyim eksişk kalmsın .teşekkürler

Beyto33 sağolsun bir açıklama yapmış ama arkadaşlar böyle yapmanıza pek de gerek yok.Direk bulduğunuz yüksek kelimeleri etiket ve açıklamaya girin faydasını görürsünüz.Ben Binde bir gibi bir oranla videolarıma bu şekil yaptım genel tbm yi 0,06 ve 0,07 den 0,12 0,11 0,14 lere -çıkardı genelde

bunu anlayamadım usta

Kelimeni adwords de arattıktan sonra anahtar kelime fikirleri kısmında bolca bulabilirsin onları.

Mesela bu niche kelime sayılmaz pek ama.
araba kiralama olsun kelimen.

ucuz araba kiralama
araba kiralama şirketleri
haftalık araba kiralama
...
gibi

Benim çalıştığım niche kelime tbm'si en fazla 3-3,5$ dolardır ama bana 2.55$ tbmyi veriyor.5-25$ arası yalan yani.

hocam ben 45$ lık iki kelime buldum.bu kelimelerin aranma hacimleride dünya genelinde aylık 150 bin.herşey güzel.araştırdım kaliteli güzel videolarda buldum.konu ile ilgili ek açıklamalar vs herseyi hallettim.ancak 1 hafta olacak uyguluyorum.ancak günlük getirisi 1 doları geçmiyor.pek hit alamadım günlük 70-80 izlenme alıyor.ancak 45$ orta ve 45$ yüksek aranma hacimlerine sahip iki kelimenin getirdiği ücret 1$ acaba nerde yanlış yapıyorum?

hocam ben 45$ lık iki kelime buldum.bu kelimelerin aranma hacimleride dünya genelinde aylık 150 bin.herşey güzel.araştırdım kaliteli güzel videolarda buldum.konu ile ilgili ek açıklamalar vs herseyi hallettim.ancak 1 hafta olacak uyguluyorum.ancak günlük getirisi 1 doları geçmiyor.pek hit alamadım günlük 70-80 izlenme alıyor.ancak 45$ orta ve 45$ yüksek aranma hacimlerine sahip iki kelimenin getirdiği ücret 1$ acaba nerde yanlış yapıyorum?

Öncelikle daha sadece 1 hafta olmuş olması var.Eğer düzgün bir kelime ise elbet kazanırsın ama 45 dolar civarı tbm cok fazla o kadar yükselmene gerek yok.
Birde 150bin arama hacmi geniş aramadamı çıkıyor yoksa Tam aramadamı?

Birde kelimelere dikkat etmenizi öneririm mesela ben bir ara çok güzel bir kelime buldum diye baya bir o kelime üzerinde çalışmıştım ama sonra bir farkettimki meğer benim kelimemin adında şarkı ismi varmış o nedenle aranma hacmi o kadar yüksekmiş :) Böyle şeyler olabiliyor

Öncelikle daha sadece 1 hafta olmuş olması var.Eğer düzgün bir kelime ise elbet kazanırsın ama 45 dolar civarı tbm cok fazla o kadar yükselmene gerek yok.
Birde 150bin arama hacmi geniş aramadamı çıkıyor yoksa Tam aramadamı?

Birde kelimelere dikkat etmenizi öneririm mesela ben bir ara çok güzel bir kelime buldum diye baya bir o kelime üzerinde çalışmıştım ama sonra bir farkettimki meğer benim kelimemin adında şarkı ismi varmış o nedenle aranma hacmi o kadar yüksekmiş :) Böyle şeyler olabiliyor

hocam kelime derken yeterince acıklamadım.etiketlerden biri 3 kelime öteki ise 2 kelime seklinde.örnek olarak "yeni teknoloji devi" ve "teknoloji devi" şeklinde.
ilk kelime 104 bin ikinci kelime ise 318 bin aramaya sahip. ve hocam geniş aramada çıkıyor.yani kategorisiz arama yaptırıyorum.dilerseniz size kelimeleri gönderim inceleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri