TBM yükselme sebebi ne olabilir öğrenicez

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 hafta önce başladığım youtube işine normal artış ile ilerlerken dün garip bişey oldu. Normalde Tbm 0.06 iken ortalma dün 0.10 altına düşmedi ve çok fazla tıklama aldım. dün extra bişeyde yapmadım hatta ışık problemi yüzünden fazla video da yüklemedim. Bu gelirin hangi videodan ve neden oldunu 2 gün sonra YouTube Analytics e yansıdığında görücez artık. Sizce ne olabilir arkadaslar

nx17f.jpg

Kazanç paylaşmak yasaktır.
ilgilenmenizi istiyorum. @drall
:D

"Bir yıllık üye ile bir aylık üye arasında hiçbir fark yoktur"

arkadaş tarihe bakıyorum 8.06 diyor, mesajı yazana bakıyorum admin görünüyor. diyorum bu terste bi işlik var ama nerde. devam ediyorum okumaya, millet sabırla yanıt veriyor falan. var diyorum bi şey var. sonra aşağı iniyorum, 1 sene olmuş yazısını gördüğüm an flashback yapıp 8.06 nın yanındaki sayıyı yokluyorum. vuay be.. diyip gözden kaçırdığım tek rakam yüzünden 3,5 dakika kaybetmiş oluyorum. teşekkürler ytpara.com

Adminin şuan kazancı o tarihten daha fazla olsa gerek. Konu hortlamış sadece.

Adwords politikalarını da yakından takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim.

Bilindiği gibi adwords reklam verenler için adsense tarafından sağlanan en değerli trafik google aramaları ile gelen ziyaretçilerin trafiği dir.

Çünkü adwords reklam verenlerinin belirlemiş olduğu anahtar kelimeler doğrultusunda satın almaya yada beklenilen aksiyonu gerçekleştirmeye en yakın olan ziyaretçiler söz konusu anahtar kelime ile google araması yapanlardır.

Eğer içeriğinizi youtube ve google seo ya uygun bir biçimde yapılandırıyorsanız ve içeriğiniz paylaşılmaya başlandıysa, videonuzun google aramalarında ki sıralaması da doğal olarak yukarı çıkmaya başlayacaktır. Google aramaları ile videonuza gelen ziyaretçiler reklamlara tıklıyorsa bu durumda öngörülen tbm için büyük oran almaya başlayacaksınızdır.

Kimi durumda da reklamınıza tıklayanlar beklenilen aksiyonu da gerçekleştiriyorsa bu da öngörülen tbm tamamını almanız söz konusu olacaktır. (Yani ortalama tbm in %60 ı na denk gelir. %40 ını google a kalır)

Adsense tbm deki dalgalanmaların sebebi google dır aslında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri