Tbm yükseltme

• Kullanıcı dansastas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

dansastas

Kayıtlı Üye
şimdi niche olayında farklı söylentiler var arkadaşlar elimde bir kaç kelime var

biri +40milyon tık tek kelime rekabet düşük

biri 3 kelime(cümle) 2000+ tık düşük rekabet

biri tek kelime +5000 tık düşük rekabet

şimdi kimisi diyo çok tıklanan rekabeti düşük olandan parayı bulursun

kimisi diyor az tıklanan fazla bilinmeyen düşük rekabetliden para kazanırsın

yorumlara açığım

Ben Niche isinde profosyonel degilim ancak benim mantigimda su var.

2 kelimemiz olsun..

Mus ve Muslera

Mus'un Tbm orani 5 dolar,aylik aranma hacmi dunya geneli 500.000 olsun.

Muslera'nin Tbm orani 50 Dolar olsun,aranma hacmi dunya geneli 5.000 olsun.

Illaki bu iki kelimedede yuzlerce site,yuzlerce youtube videosu kanali vardir.Ben 1 tikdan 50 almak icin bir suru seyle didinip ugrasacagima,dunyada aylik aranmasi 5.000 olan bir kelimeden gunde yada haftada 1-2 tik bekleyecegime,azcik yuksek aranmasi olan ve tbmsi 5 dolar olan kelimeye yukleniririm.Digerinden haftada 1 tik aliyorsam,Bundan gunde 2-3 tik almaya,gittikce bunu gelistirmeye,daha cok izleyici takipci cekerek daha cok tik almaya bakarim.Yani bir 5.000 kisiden size tik gelme olasiligi var ( 100/0001),birde 500.000 kisiden size tik gelme olasiligi ( 100/5) var..

Benim mantigimda niche ile kaznamak bu youtube icin.Site islerinde yada niche isinde dedigim gibi prof degilim.Ancak Youtube'daki benim mantigim bu.Cok verene degil orta dereceli,dusukden yuksek veren,yuksekden az veren orta dereceli kelimelere calisma yaparim..

Umarim aciklayici ve anlasilir olmustur.

Ben Niche isinde profosyonel degilim ancak benim mantigimda su var.

2 kelimemiz olsun..

Mus ve Muslera

Mus'un Tbm orani 5 dolar,aylik aranma hacmi dunya geneli 500.000 olsun.

Muslera'nin Tbm orani 50 Dolar olsun,aranma hacmi dunya geneli 5.000 olsun.

Illaki bu iki kelimedede yuzlerce site,yuzlerce youtube videosu kanali vardir.Ben 1 tikdan 50 almak icin bir suru seyle didinip ugrasacagima,dunyada aylik aranmasi 5.000 olan bir kelimeden gunde yada haftada 1-2 tik bekleyecegime,azcik yuksek aranmasi olan ve tbmsi 5 dolar olan kelimeye yukleniririm.Digerinden haftada 1 tik aliyorsam,Bundan gunde 2-3 tik almaya,gittikce bunu gelistirmeye,daha cok izleyici takipci cekerek daha cok tik almaya bakarim.Yani bir 5.000 kisiden size tik gelme olasiligi var ( 100/0001),birde 500.000 kisiden size tik gelme olasiligi ( 100/5) var..

Benim mantigimda niche ile kaznamak bu youtube icin.Site islerinde yada niche isinde dedigim gibi prof degilim.Ancak Youtube'daki benim mantigim bu.Cok verene degil orta dereceli,dusukden yuksek veren,yuksekden az veren orta dereceli kelimelere calisma yaparim..

Umarim aciklayici ve anlasilir olmustur.

üstad çok teşekkür ederim gerçekten kafama yattı. bir sual daha peki niche kelimelerin tbm oranına yani ne kadar tbm verdiğine nerden bakıyorduk ve o kelimede reklam olup olmadığına ?

vede etikete tek etiketmi atılmalı misal dansastas,dansastas watching vs gibi yoksa çoklu etiketmi atılmalı bulduğumuz kelimeyi içeren

üstad çok teşekkür ederim gerçekten kafama yattı. bir sual daha peki niche kelimelerin tbm oranına yani ne kadar tbm verdiğine nerden bakıyorduk ve o kelimede reklam olup olmadığına ?

Adwords Keyword Tolls aracini kullan.

Birde bu keywords tolls'da amac tbm si iyi olan kelimeleri bulmak degil,ilgi cekici olupda tbm si yuksek olan kategorileri bulmak onemlidir.Bu onemli bir detay bunu dikkate alin.

valla bende 80$ kelimelerde var ama aylık aranma 200 neyleyeyim bu kelimeyi bencede
orta tbm, aranma hacmi 5000 10000 bin daha mantıklı

valla bende 80$ kelimelerde var ama aylık aranma 200 neyleyeyim bu kelimeyi bencede
orta tbm, aranma hacmi 5000 10000 bin daha mantıklı

Aynen nico dedigin gibi.Ayrica benim konularimda,etiketler aciklamalar kismina Niche kelimeler girin dememdeki amacda bu aslinda.Tbm'si 80 dolar olani degil,3-10 dolar arasi olani girin ki,aranma hacimleri biraz yuksek olan,populer olan kategori ve turlerin kelimelerini bulup girinki faydasi olsun.

Yoksa sen videona gir 50-100-200 dolarlik kelimeleri sonra tbm gene ayni de yukselmiyor de dur.Hersey biraz dikkat ve biraz ayarli olmali.

---------- Mesaj saat 01:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:08 civarında gönderildi. ----------

vede etikete tek etiketmi atılmalı misal dansastas,dansastas watching vs gibi yoksa çoklu etiketmi atılmalı bulduğumuz kelimeyi içeren

Bir Videonuza 10 Etiket girecekseniz.
6 Tane 2 kelimelik etiket,3 tane tek kelimelik etiket,1 tanede Niche etiket girin.Tabi bu attiginiz videonun ozgunlugune guncelligine e s k i m i yenimi kategorisi vs herseyien gore degisir.Bunu siz bir standart belirleyip o sekilde yapmalisiniz.

Aynen nico dedigin gibi.Ayrica benim konularimda,etiketler aciklamalar kismina Niche kelimeler girin dememdeki amacda bu aslinda.Tbm'si 80 dolar olani degil,3-10 dolar arasi olani girin ki,aranma hacimleri biraz yuksek olan,populer olan kategori ve turlerin kelimelerini bulup girinki faydasi olsun.

Yoksa sen videona gir 50-100-200 dolarlik kelimeleri sonra tbm gene ayni de yukselmiyor de dur.Hersey biraz dikkat ve biraz ayarli olmali.

---------- Mesaj saat 01:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:08 civarında gönderildi. ----------

Bir Videonuza 10 Etiket girecekseniz.
6 Tane 2 kelimelik etiket,3 tane tek kelimelik etiket,1 tanede Niche etiket girin.Tabi bu attiginiz videonun ozgunlugune guncelligine e s k i m i yenimi kategorisi vs herseyien gore degisir.Bunu siz bir standart belirleyip o sekilde yapmalisiniz.

Hocam yeri degil fakat skype nizi ögrenebilirmiyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri