Tbm

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Yakında Milyoner Olucam Beyler TBM'me Bakın :)
Kg5ZEN.png

Ne Zaman Milyoner Olurum Sizce :D ?

-----
SORUN 2 : Youtube bu aralar yine birşeyler yapmaya çalışıyor sorunsuz 4 bölüm yüklemiştim hepsinde kolayca dolar yandı 5-6-7'de sorun yapıyorlar onlardan kazanamıyorum ...
:rolleyes: :mad: :confused:

2. resmi kaldır kanalını bulurlar kopyalarlar bununlada kalmaz kanalını kapattırırlar

Sorun şuki Türkçe çalışıyorsun.
Başkada bir sorun görünmüyor.
Tbm o yüzden 0.01€
:D

Yabancı içerik çalış Tbm yükselir, birde birkaç onlarca kanal aç.
Tek kanalla bu iş olmaz.

2. resmi kaldır kanalını bulurlar kopyalarlar bununlada kalmaz kanalını kapattırırlar

Kim Yapar bunları gruptan kimse mi yoksa ads. üyeleri mi ?

---------- Mesaj saat 11:42:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:23 civarında gönderildi. ----------

Tbm o yüzden 0.01€

Tek kanalla bu iş olmaz.

Yabancı derken mesela spor goller yüklesem yani yabancı liglerden :D öyle olur mu ?

Tbm o yüzden 0.01€

Tek kanalla bu iş olmaz.

türkçe içerik yüzünden az olması demene katılıyorum ama adamı spama yönlendirmene katılmıyorum :)

bu seferde para kazanma vs gidecek.onlarca kanal değilde 3-4 kanal la da iyi kazançlar alabilirsin.Doğru içeriği yakalamaya çalış tavsiyem sana.Mesala benim tek kanalım var bi adsensemde günlük getirisi 100den fazla yabancı içerikli.

Sana tavsiyem spam yapmaman açarsın 20-30 kanal çat bitanesi telif yedinmi tüm kanalların kapanır sonra onları açmakla uğraşırsın tavsiyem tekrardan 3-4 tane olsun sağlam olsun

türkçe içerik yüzünden az olması demene katılıyorum ama adamı spama yönlendirmene katılmıyorum :)

bu seferde para kazanma vs gidecek.onlarca kanal değilde 3-4 kanal la da iyi kazançlar alabilirsin.Doğru içeriği yakalamaya çalış tavsiyem sana.Mesala benim tek kanalım var bi adsensemde günlük getirisi 100den fazla yabancı içerikli.

Sana tavsiyem spam yapmaman açarsın 20-30 kanal çat bitanesi telif yedinmi tüm kanalların kapanır sonra onları açmakla uğraşırsın tavsiyem tekrardan 3-4 tane olsun sağlam olsun

Zaten 3-4 Kanalım Var
birinde spor
birinde çizgifilm
birinde (kendi adımla) haber fln komedi yüklüyorum
birinde dizi fragmanları :D

Ben sadece öneri sunuyorum.
Her söylediğimi herkes yapacak diye birşey yok.
Kendi bileceği iş.
Türkçe içerik çalışırsa bu Tbm normal sonuçta.
Tek kanalla günlük istediği Kazanca geleceğine eminse zaten Tek kanal çalışsın.
:cool:

Milyoner olurmusun bilmem de bu başlıktan dolayı fırçayı yersin az sonra..

Söyle bi artın var euro 3tl civarında eğer 0.1 euro bile olsa bizim 0.3 tl'ye geliyor o her yönden + sana :)

Benim tbm 0.35 tl suan bunun için baya seo yapmanız lazım öyle hemen etiket gir yap olsaydı :)

Bidahakine ''T'' diye başlık aç daha açıklayıcı olur :p
'' TBM çok düşük bi yardımcı olun'' gibisinden bir başlık seçmen daha etkili olur kardeşim. :)
Yabancı içerik çalış,teknoloji ve oyun videoları yükle 0.07 € seviyesine çıkarsın.

hocam bende de böyle üstelik tl en kısa sürede partnere geçmeyi düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri