Tbm'lerin son bir haftada onlemez dususu

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Muslera hocam benim bi sorum olacak.Benim tbm hep 0.01 0.02 Oluyo ara da bi nadiren 00.4'ü görürsem seviniyorum valla, 800-1.500 izlenim 20-50 arası tık geliyo günlük.6 7 Kanal var yarısı türkçe yarısı ingilizce.
Bi kanalda Mesela hem kategori karışık hem dil karışık :D Bunun tbmye etkisi çok olur mu?
Karisik calisma yapmandan olabilir birde ne tur videolar yukledigine vs bakmak lazim guncelligine ulke hitine izlenim kategorilerine vs.

Muslera06 peki hocam senin çok dediğin tık 0.63 lü to mu :)

Neyse dediğin gibi olsun.

Herkese, hayırlı bol kazançlar.

Ama şunu söyleyim de senin aldığın gösterim ve tıka 500 küsür 0.10-0.11 tbm yi bulacam ve resim ekleyecem buraya :)

Oluyormuymuş, olmuyormuymuş görelim :)

Ustad sen benim dedigimi ya anlamiyorsun ya anlatamiyorum.

Senin yukardaki yazdigin izlenim sayian gore ve aldigin tik sayisian gore Tbm normal yuksek olur ama gunluk 5-10k aldigin tikda bunu imkansiz bu derecede tutamazsin imkansiz.Bu Forumda yuzlerce kisinin hesapalrini istatistikleri gordum inceledim,gunluk ortalama izleni msayisi 50-100k lar olup gunluk 2-5-10k tik alan bir cok kisi gordum hic birinin tbm si 0.10 uzeri degildi olamazda..Oyle birsey olsa cokdan koselik olmustuk zaten buna izin vermez youtube.

Bende 5k izlenime sayfa toyu bozmadan (bana gore youtube'da sayfa to nun hic bir anlami yok,hemde hic isterse 100/20 olsun) tbm mi 0.20.0.30 altin dusurmem.Mesele 5k izlenimdeyken aldigin tbm yi 100-200k dayken almak.Buda Youtube'da malesef cok zor imkansiz.1 Ay boyunca alirsin bu tbm yi ama 30 gun icinde 1-2 gunun bu oranda olur diger gunler 0.04-0.5 ortalamasinda gider.

Son yazdiginada kisa bir cevap vereyim,Olursada kendine olmazsada kendine,bana bi faydasi olmaz,ayrica benim aldigim izlenimi alman icin senin 100 firin ekmek yemen lazim yanlis anlama lutfen. :) insallahda alirsin diyorum gozu olanin gozu ciksin demisler. saygilar.

Muslera hocam benim bi sorum olacak.Benim tbm hep 0.01 0.02 Oluyo ara da bi nadiren 00.4'ü görürsem seviniyorum valla, 800-1.500 izlenim 20-50 arası tık geliyo günlük.6 7 Kanal var yarısı türkçe yarısı ingilizce.
Bi kanalda Mesela hem kategori karışık hem dil karışık :D Bunun tbmye etkisi çok olur mu?

Türkçe içerikten vazgeç 05. 06 04 arasına girer

Türkçe içerikten vazgeç 05. 06 04 arasına girer

Karisik calisma yapmandan olabilir birde ne tur videolar yukledigine vs bakmak lazim guncelligine ulke hitine izlenim kategorilerine vs.

Ustad sen benim dedigimi ya anlamiyorsun ya anlatamiyorum.

Senin yukardaki yazdigin izlenim sayian gore ve aldigin tik sayisian gore Tbm normal yuksek olur ama gunluk 5-10k aldigin tikda bunu imkansiz bu derecede tutamazsin imkansiz.Bu Forumda yuzlerce kisinin hesapalrini istatistikleri gordum inceledim,gunluk ortalama izleni msayisi 50-100k lar olup gunluk 2-5-10k tik alan bir cok kisi gordum hic birinin tbm si 0.10 uzeri degildi olamazda..Oyle birsey olsa cokdan koselik olmustuk zaten buna izin vermez youtube.

Bende 5k izlenime sayfa toyu bozmadan (bana gore youtube'da sayfa to nun hic bir anlami yok,hemde hic isterse 100/20 olsun) tbm mi 0.20.0.30 altin dusurmem.Mesele 5k izlenimdeyken aldigin tbm yi 100-200k dayken almak.Buda Youtube'da malesef cok zor imkansiz.1 Ay boyunca alirsin bu tbm yi ama 30 gun icinde 1-2 gunun bu oranda olur diger gunler 0.04-0.5 ortalamasinda gider.

Son yazdiginada kisa bir cevap vereyim,Olursada kendine olmazsada kendine,bana bi faydasi olmaz,ayrica benim aldigim izlenimi alman icin senin 100 firin ekmek yemen lazim yanlis anlama lutfen. :) insallahda alirsin diyorum gozu olanin gozu ciksin demisler. saygilar.
Anladım hocam peki Nasıl Bakacaksınız kanallarıma buraya kanal yazmak yasak diye biliyorum.Teşekkür ederim şimdiden.

Ben google.com'u engelledim 2 gündür tıklar memnun edici..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri