TbmMaster'ın mesajı

A
  • Kullanıcı akheronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatorlerin de bu tarz bir konuda laf kalabalığı yapması da o derace çirkin bir görüntü oluşturuyor........

Google çalışanından bilgi bile öğrenmiş :D

0c4u.png

Ha ayrıca tbmmaster bize gönderdiği mesajında;
"başka ytpara davetiyelerimde var, benı alt edemezsiniz istediğim gibi girerim" falan demiş ya...

Bu arkadaş forumdaki postlarında " r10'da sülalecek varız, onlarca r10 hesabım var" falan diye ahkam kesiyordu.. Ama birebir davetiye isteyen arkadaşlarla yaptığı konuşmalarda "yok aslında multi hesabım" diyor. :)) Bunu da buraya ekliyeyimde üye arkadaşlarımız herkesin her sözüne inanmasın.

Google çalışanından öğrenmiş :( biz kaybettik bu adam aramızda olsaydı şimdi bir çok bilgi öğrenirdik :D

Mnote adlı arkadaşımıza bile bu forumda yardımcı oldum beni az çok tanıması lazım.Fakat yerini mi sağlamlaştırmaya çalışıyor ne yapmaya çalışıyor gelmiş birde bana delikanlılık dersi verecek.Sen ki,her konudan haberin var,önce konuda "Dasboot" ile diğer elemanla tartışmadan haberin var,benim niye coz yaptığımdan haberin var,sen bunları bile bile,admincikle ben tartışırken giripde birşey yazmıyorsun adamın dünyadan haberi yok,kafasına göre ahkam kesiyor,çıkıpta demiyorsun olay farklı diye.Haksızlığa göz yuman bu ezik bana gelipte delikanlılık dersi veremez keza o yorumu beğenenlerde.İkinci kere kaydolduğumda foruma yazdım ya "Merhabayın" diye,ben sizin sitenize 2.kez üye olurkende davetiye ile oldum nasıl oldum,daha çokta davetiye var elimde yani yalan olmasın 5-6 tane daha var yani(gerçi siz üyelikleri açmışsınız ama neyse kapatsanızda nasıl olsa benim için farketmiyor,r10'da da aynı dileyene pm atarım hiç sıkıntı değil,malum dün biri beni banlattığını sanıyor)..Kısacası 2.kez üye olmamdaki amaç sizi aciz konumuna düşürmekti,düştünüzde,sizin sistemleriniz bana sökmez,ben yeterki isteyim,istediğimi alırım,siz kim olursanız olun.Yarın birgün üyeliği alımlarını kapatın ben yine üye olurum,local ban atın diycem bilmiyorsunuzdur bile,atsanızda olurum.Siz bana şekil yapacak adamlar değilsiniz.Siz wm değilsiniz,olamazsınız.Sorunu birdaha dile getiriyorum,sorun şuydu "r10 davetiyesini kimse kimseye vermez" bende çıktım dedim ki insanlık ben olduğum sürece bu dünyada bitmeyecek ! Aklı salim belli bir yaş ortalamasının üzerinde konulara attığı yorumlara ve itraderine bakarak yani insiyatifimle gerekli kişilere ihtiyacı olanlara r10 davetiyesi gönderdim ve göndereceğim.Bu sözlerim başta site admini olmak üzere pek çok arkadaşı germiş olacak ki haksız yere bir sürü suçlamayla karşılaştım.Ytpara için hazırladığım e-book bitmek üzereyken bunu yaptığınız için sizlere teşekkür ederim.Dediğim gibi ben var olduğum sürece İnsanlık ölmeyecek

Başımıza Robin Hood kesildin ........

Şu yazdıklarını 10 yaşında çocuklar bile yazmaz. Ben var oldukça insanlık ölmücek diyo bunu imza yapıcam kendime :D

Ulan duyanda bunu muhattab aldık zanneder 2 gündür kendi kendini yedi bitirdi eleman yetmedi r10 dan sarmaya çalıştı:D

Ben var oldukça insanlık ölmeyecek :D hayat felsefem bu artık

Ben herşeyi bıraktım __ alt çizgiyi çözmeye çalışıyorum bir bildiği vardır illa ki.. adam koskoca Tbm Masterı ve reis :)

:D bir konu açsam youtube niche kelime dağıtıyorum diye bu kadar kişi okumaz. Şuanda 31 kişi okuyor :D adam bizleri tekrar bir araya getirdi çünkü o yaşadığı sürece insanlık ölmeyecek :D

Allahan işsiz güçsüzü:D son mesajı da güzel,bi kimlik onayı.

167140p.jpg

Biraz önce Okan ile konuşurken aklıma geldi, bence her ay uzun süreli TBM miktarını en yüksek tutan kişiye ve de ayın en komik üyesine ayrı ayrı TbmMaster kişisel başlığı (rütbesi) verip TbmMaster'ı yaşatalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri