Tbm'ye Bakın içeriğim İse

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bol kazançlar kardeşim. Allah daha çok versin. Bende vine giriyorum 2 kanal ile birlikte. Özenle tüm videolara kanal logomu bastım. Sonrasında tüm videolara ortalama 5 saniye civarında intro ekledim. Bu şekilde yükleniyorum şuan henüz gelir yok izlenmeler patlamadı ancak sosyal medyanın gücünü kullanmaya devam ediyorum. En sonunda yükselecek.

Karalamak istemem ama %100 kendi reklamlarına tıklama bence bu. Kendimden biliyorum ne kadar uğraşssanda her ayın 13-15 arası kazancın kesinleştiği gün banı yiyorsun. Tekrar dizi işine başladım hem içim rahatladı hemde iyi para kazanıyorum. Yani haram para, yapmayın böyle şeyler ahiretide var bunun. Allahtan parayı alamadıkta vebale girmedik.. Vine videosuna veya istediğin videoya niche gir sen hotspotla tıklamadıktan sonra tbm hayatta o kadar olmaz.

Karalamak istemem ama %100 kendi reklamlarına tıklama bence bu. Kendimden biliyorum ne kadar uğraşssanda her ayın 13-15 arası kazancın kesinleştiği gün banı yiyorsun. Tekrar dizi işine başladım hem içim rahatladı hemde iyi para kazanıyorum. Yani haram para, yapmayın böyle şeyler ahiretide var bunun. Allahtan parayı alamadıkta vebale girmedik.. Vine videosuna veya istediğin videoya niche gir sen hotspotla tıklamadıktan sonra tbm hayatta o kadar olmaz.

S.a günaydın öncelikle herkeze bol kazançlar kardeşim şimdi konuyu saptırmak istemiyorum ama kendi tıkıda olsa ziyaretçi tıkıda kazanmışmı kazanmış bize tebrik etmek düşer yanlış yapılan uygulama varsa uyarırız bizden çıkar bazen ufak eleştirilerde olmaz diil olur ama şimdi olayı sen vebale günağa bağlarsan çık git kardeşim youtubede upload yapma ozaman herkez herşeyin farkında

sende yüklediklerinle kendin kesip biçsen kaydetsende başkasının malını yayınladığından girdiğin günagın farkındasan sorun yok ;) yapmayın şöyle muhabetler

niche attım ama atmadan öncede aynıydı ama biraz faydası oldu ve özenle niche seçtim

---------- Mesaj saat 01:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:05 civarında gönderildi. ----------

Normalde de Bu Şekilde Seyretmekte
sx675.jpg

---------- Mesaj saat 02:07:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:06 civarında gönderildi. ----------

0.95 oldu yükseliyor oleyyyyy. İnşallah daha önce defalarca başıma gelen gibi adsense banlanmaz
Hocam sende de bende de sayfa görüntülenme var lakin sende tık yok tbm var bende tbm yok tık var.Aynı hesaba geliyor bence her zaman çok tık iyidir.Tabii çok tık çok tbm başarabilene helal olsun. ama 22k izlenmeye o tık gerçekten üzücü.Sayfa To %3 ten düşünce kazanamıyorum ben :)

S.a günaydın öncelikle herkeze bol kazançlar kardeşim şimdi konuyu saptırmak istemiyorum ama kendi tıkıda olsa ziyaretçi tıkıda kazanmışmı kazanmış bize tebrik etmek düşer yanlış yapılan uygulama varsa uyarırız bizden çıkar bazen ufak eleştirilerde olmaz diil olur ama şimdi olayı sen vebale günağa bağlarsan çık git kardeşim youtubede upload yapma ozaman herkez herşeyin farkında

sende yüklediklerinle kendin kesip biçsen kaydetsende başkasının malını yayınladığından girdiğin günagın farkındasan sorun yok ;) yapmayın şöyle muhabetler

Kardeşim az biraz mantıklı olsan anlardın. Kendi videoları izlenir. İzleyenler reklama tıklayabilir. Bu sonuna kadar helal kazanç. Ama işte sen orda kendi reklamlarına ip değiştirerek tıklarsan reklam verenin hakkına girmiş olursun. @De Te Fabula Narratur kardeş bu konuda çok hassas.

Kardeşim az biraz mantıklı olsan anlardın. Kendi videoları izlenir. İzleyenler reklama tıklayabilir. Bu sonuna kadar helal kazanç. Ama işte sen orda kendi reklamlarına ip değiştirerek tıklarsan reklam verenin hakkına girmiş olursun. @De Te Fabula Narratur kardeş bu konuda çok hassas.
Bak şimdi iyi yapmış kötü yapmışta değilim ben benim değinmek istediğim nokta şu şimdi reklam verene haksızlık yapıyorlar diyelim savunmuyorum ama örnek şimdi bu haksız kazanç ama güzel kardeşim demişsin yayınladığın video izlenir tıklanırsa helaldir ama oda başkasının ürettiği paylaşmamız yasal olmayan birşey uğraşıp paylaşsakta yasak bişi yapıp kazanç sağlasakta bu çokmu helal diğerine göre belki ama genel bakarsak okadar detaya inersin şu yaptığımız yt to yt nekadar helal ? :) neyse ben tık olayını savunmuyorum ama o helalse öbürüde helal o haramsa öbürüde haram

geldim canım geldim :D şu an sadece gülüyorum bende ilk başladığım 5 ay kendi reklamlarıma tıkladım ve kimde 1 civarı tbm görsem senin kendin tıklıyorsun diyordum anladınmı yani sana inceden ne demek istediğimi yani sen kendi reklamlarına tıklıyorsunki biliyorsun
hem işim yok 20.0000 tane açacam 50 tane tıklayacam to 0.50 nin altında çok zekisin sana hayatta başarılar
hem günah olduğunu nereden çıkardın eğer adam müslümansa bu haramdır ki hepsi hristiyan ve yahudiler islam dininde bunların malları ganimet sayılır dizide kadın varsa bu kesin haramdır öpüşüyorlarsa kesin haramdır dizinin yapımcısının emeğine girmektir ki adam yasaklamış sadece tv dde yayınlıyor buda kul hakkıdır bir müslümana iftira atmak büyük ggünahlardandır 80 sopa cezası vardır şimdi sen her dizide en az 3 harama giriyorsun bana iftira attın hakkıma girdin 80 sopada cezan var ahirette 2 yakan bir araya gelecekmi bakayım
bir daha birine böyle yaptığını görürsem seni çok pis bozarım akıllı ol adam ol.
şimdi çıkış yap ve bir daha gelme dostlukların forumuna bay

---------- Mesaj saat 12:44:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:36 civarında gönderildi. ----------

100 mesaj altı olanlara eskiden kullandığım 2. sınıf nichelerimi attım 100 üstünede güncel kullandıklarım bu tbm yi verenler

---------- Mesaj saat 13:24:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:28 civarında gönderildi. ----------

Reklam TÜRLERİNE YENİ BAKTIM ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ BİR BAKIN İSTERSENİZ İLK MESAJA EKLEDİM

benimde 0.40 olmuş nası yaptım bide ben bilsem :D

varsa bende çizgi filmle alakalı ve alakasız sağlam etiket niche vs ne olursa birde bunları izlettircek kaynak :D bugün dünya geneli engel ve 3 taraf veren 30 videomu bi şekilde geçirdim youtubeden nasıl oldu oldu işte :D şimdi bana etiket ve yayınlıcak mecra lazım başka kanalı çizgi filme çevırdim bu ugurda bi kanal patlattım :D ama gece 2 de bu yana emekler toğum verdi :D

dostum banda yollarmısın. fakat bi sorun var bu verdiğin kelimeri nereye yazıcaz :S yeniyimde tam bilmiyorum. bende vine yüklüyorum.

Sadece merak ediyorum niche kelimeleri ve denemek istiyorum :) Banada yollarmısın isterse 10. sınıf olsun hiç fark etmez yeterki bir göreyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri