Tbm'ye Bakın içeriğim İse

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Güzel başlık olmuş herkesin yararlanması bu konuda güzel. Serkan abinin dediği bir durum vardı Niche çalışmayı hiç daha önce yapmamış olan arkadaşlar direk kelimeleri al yerleştir yaparlarsa bilinçsiz olur ve zaman kaybı yaşarlar daha öz yerine daha çok ile kazansın o arkadaşlar diye. Yine de belli bir sistem oturtup belli bir oranda kazanmaya başladıktan sonra niche kesinlikle vazgeçilmez. Başlık için ve paylaşımlar için tekrar teşekkürler, kolay gelsin hocam, bol kazançlar dilerim.

benişmde bir iki kelime ile nasıl yapılacağını tarifini almam mümkün mü

walla çok güzel maşallah benim tbm atsam kızan çok olur yer yer değişiyor ama en yüksek 1,09 şu sıralar 0,22-50 arası devam etmekte MAŞALLAH..

üstad birazda ben niche alsam uygunmu :)

benişmde bir iki kelime ile nasıl yapılacağını tarifini almam mümkün mü
bende pm alabilir miyim?

walla çok güzel maşallah benim tbm atsam kızan çok olur yer yer değişiyor ama en yüksek 1,09 şu sıralar 0,22-50 arası devam etmekte MAŞALLAH..

Pmler geçildi

teşekkürler güzel paylaşım.

bana da pm atabilir misin acaba?

'EmekThoR' Kardeşim içerik sadece Vine üzerine mi ve sadece vine'sa derlemeler mi ?, yoksa tek tek Vinelar mı daha çok izleniyor ?

'EmekThoR' Kardeşim içerik sadece Vine üzerine mi ve sadece vine'sa derlemeler mi ?, yoksa tek tek Vinelar mı daha çok izleniyor ?

560 video 5-10 tane compilation var hepsi 7 saniye sadece vine bi vine 80 bin izlendi 6 saniye

---------- Mesaj saat 23:53:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:35 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Sabahın Altısından Beri Delice Özel Mesaj Atıyorum 3 kere mesaj kutusunu boşalttım 50 kişiyi geçmiştir sizlerde bir beğeniyi çok görmezsiniz dimi?
Teşekürler

merak ettim hocam mümkünse bende bi bakayım..

Vine işine bende girdim sayılır yalnız merak ettiğim bir husus var; etrafımızda malum çoğu kişi vine videoları paylaşıyor lakin bununla ilgili bizim paylaşımlarımızda telif hakkı veya eşleşme gibi bir sorun söz konusu meydana geliyor mu? Henüz bana olmadı ama yolun başındayım bir sorayım dedim.

Bu arada bende merak ettim niche'leri. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri