Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim şükretmelisin bu durumda benim to 3 tbm 0,10 senin to en az 5 tbm de gayet iyi bazılarının tbmsi 0,02 falan oluyor eğer tbmni beğenmiyorsan Serkan@YT Konuları ve Paylaşımları bölümündeki tbm arttırma konularını okumanı öneriririm.
Kazançlarınız neden uyumsuz ?
10 ağustos 831 tık almışsınız tmb 0,11 ortalama kazanç 9 tl 10 kuruş falan olması gerekirken 7,25 tl vermiş kazançlarınız tam olarak yansımıyormu ?
Kazançlarınız neden uyumsuz ?
10 ağustos 831 tık almışsınız tmb 0,11 ortalama kazanç 9 tl 10 kuruş falan olması gerekirken 7,25 tl vermiş kazançlarınız tam olarak yansımıyormu ?
Kazanç paylaşmadım ki .. o Sayfa BGBG ..
Kazanç paylaşımı yasak diye paylaşmadım .. 1000 izlenmeye verdiği paradır genelikle sayfa to nun baştakinin
Sağol babuş anlamadık kazancı![]()
hocam bu izlenimi kaç kanalla sağladınız? ben tek kanal 12 video ile 5 k civarında geziniyorum tbm bgbm vs hepsi aynı benim adsensle dikkat ettimde![]()
videolar kaç dk bu arada benim video ortası açık 1 video var 12k izlenme aldım 480 tık aldım to 3,20 tbm 0,10 yani bgbm 2 3 tl oluyor bu bana çok az geliyor nasıl arttırabilirim etiket girili 5 6 tane yarısı 20 dolar tbm nichelerden oluşuyor.7-8 kanal
videolar kaç dk bu arada benim video ortası açık 1 video var 12k izlenme aldım 480 tık aldım to 3,20 tbm 0,10 yani bgbm 2 3 tl oluyor bu bana çok az geliyor nasıl arttırabilirim etiket girili 5 6 tane yarısı 20 dolar tbm nichelerden oluşuyor.
hocam sizin konu linkinde yapsak böyle iyi çıkmaz ama reklamlar falan.içerikle ilgilidir.
video önü reklam da genelikle çıkıyor videolarımda belki o faktör vardır
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/32843-basit-ama-belki-maneulcilere-yarar.html
etikket girme şeklim budur benim .. yhepsini ayırıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.