Tebrikler Fenerbahçe

20 dakikada 2 çok net gol pozisyonu var ama kesin izlememişsindir o kısmı :) Yasin'in golden sonra 6 pas içinde kaçırdığını da görmemişsindir :) Ya hak ettik kazandık dersiniz eyvallah, ama yalan yanlış konuşmanın anlamı yok arkadaşlar

Tamam kardeşim ama sonuç önemli :)

ikinci yarı fener daha iyi oynadı.İlk yarı gibi oynasaydık atardık ama hakeden kazandı.Tebrikler :)

Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum. İki takımda %100'lük golleri heba ettiler bari 2-3 gol olaydı paralar gitti :D

İlk defa Beşiktaş için fenerin yenmesını istemiştim.)
Yoksa her zaman galatasaraydan yana olurdum:)

Tebrıkler Fenerbahçe..

Tamam kardeşim ama sonuç önemli :)

Tamam :)

--

Fenerbahçe deplasmanında 90 dakika baskı kurma şansı yok hiç bir Türk takımının. Kaldı ki Galatasaray maçlarına nasıl hazırlandıkları ortada. 15-20 dakika iyi oynayıp net gol fırsatları yakalıyorsan atacaksın o golleri. Kalan kısımda baskı yiyeceğin ortada zaten.

Kaybettik ama son yılların en iyi derbisi oldu bence oyun anlamında

fenerbahçeyi tebrik ediyorum genel olarak lider oynadılar topda sevdi fb yi ama helen lider olduğumuzu unutmasınlar 4 yıldıza biz bir adım daha yaklaşıyoruz

Fenerbahçe olarak söylüyorum ilk 10 dakika 2 net pozisyonu vardı Galatasaray'ın. Pozisyonu yoktu diyen arkadaşlar olaya o kadar taraflı bakmayalım :D Ayrıca golden hemen sonra yasinin net pozisyonunda yine volkan devredeydi. Güzel maç oldu. Ama skorun hakkı bence 1-0 değildi.

Şuana kadar izlediğim derbilerden daha güzeldi kavgasız güzel bi maçtı ben fenerli olarak volkanın pek iyi olduğuna inanmıyodum ama bugün müthişti diegoda yavaş yavaş alışmaya başlıyor :) Güzel maç oldu

Volkana helal olsun o yasinin pozisyon neydi öyle gaflete geldi defans güzel oynadık ama golcülerimiz yine iyi değil.

Yine paraları yedirmişlerdir fenerin hakkıyla kazandığı maç var mı ki?

Hakeden kazandı,iyiki ilk yarıdaki gs pozisyonları gol olmadı..bende skorun hakkının bu olmadıgını düşünüyorum ama 3 puan 3 puandır.Galatasaraya'da başarılar dilerim..

Bu derbi iyiydi kotu gecmedi ama ligde bitmedi halen lideriz her zaman her yerde en buyuk cimbommmm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri