Tehlike büyüyor

Burda aslında herkese ekmek var fakat.Bilinçsiz insanlar geldikten sonra bizde birşey kazanamayız.O to ne öyle %32 kesin tıklattırıyor

Hiç bir zaman kolay olmadıki :)
Bu 3 kağıtla iş çevirmeye çalışanları youtube indirir zaten biz dev firmalarla uğraşıyoz zaten bu bebeleri takmayın

rahat ol o adsense ban yiek todan.kendi tıklıyor belli yada arkadaşlarına tıklayın diyor :D

sıkıntı yok o hesap banlanır yakında :D

Aynen o Sayfa To normal değil, Tıklattırıyor olabilir,
Bu yüzden bu iş her geçen gün zorlaşıyor

Forumun bütün bölümleri misafirlere kapatılsın sadece paralı üyelik veya kimlik onayıyla olan üyelikler ile gezilsin forumda.Bence olması gereken iş bu en kolayından örnek verecek olursak.

2013 yılında bu işe başladım;
Ünlem yoktu
Bildiğim dizilerin çizgifilmlerin engeli veya telifi yoktu.
Para kazanma kapatılması yoktu.
3c sıkıntısız.
botlar sıkıntısız.
Her video index alırdı.
Attığımız videolar izlenirdi.
Gmail açarken telefon onayı istemezdi.
Alt kanal açarken telefon onayı istemezdi.

Şu yukardakilerin hangisi bu günlerde var ?

190 görüntüleme 61 tık %32 To hiç şaşırmadım Adsense Ban :D kendi reklamlarına niye tıklıyorlar hiç anlamıyorum sanki adsense ödeyecek kurallarda bile yazılı sahte tık yasak diye.

birşey diyecektim ama neyse,Allah akıl fikir versin ne mankafalılar var şu ülkede..iyice ele ayağa düşürdüler koca adsenseyi !

Forumun bütün bölümleri misafirlere kapatılsın sadece paralı üyelik veya kimlik onayıyla olan üyelikler ile gezilsin forumda.Bence olması gereken iş bu en kolayından örnek verecek olursak.

2013 yılında bu işe başladım;
Ünlem yoktu
Bildiğim dizilerin çizgifilmlerin engeli veya telifi yoktu.
Para kazanma kapatılması yoktu.
3c sıkıntısız.
botlar sıkıntısız.
Her video index alırdı.
Attığımız videolar izlenirdi.
Gmail açarken telefon onayı istemezdi.
Alt kanal açarken telefon onayı istemezdi.

Şu yukardakilerin hangisi bu günlerde var ?

ah ah deşme yaramı hocam.. ne atsan izleniyordu ne atsan. o zamanlar şuan çalıştğım şekilde çalışsaydım ev araba çekmiştim..

Adsenseye Grup kurmuş Reklamlara Tıklattırıyor.
Yakında Google Adsenseye Tıklar.
Merak etmeyin.
:D

Aklıma hep forumdan bir çocuk geliyor bunları gördükçe. Oda böyle illegal tıklamalar yapıyordu konu açıyordu beyler para gelecek bu sefer oldu bu iş diye banlanıyordu son gün. Sonra tekrar konu açıyordu bu sefeer taktiğin yakalanması imkansız diye yine banlanıyordu en sonda forumdan banlanmıştı zaten ilahi adalet :D :D

Bırakın biraz üyelik satalım aa her gün çekilişle mi dağıtacağız :D Zaten öyle havada beleş para bulmak için gelen bilinçsiz insanlar beceremezler bu işleri merak etmeyin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri