tek adsense ile birden fazla hesap bağlama [yardım]

• Kullanıcı BoRN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BoRN

Kayıtlı Üye
arkadaşlar olayı özetleyeyim. benim adsense hesabım var ona yeni açtığım kanalı bağlamak istiyorum ancak farklı hesap gir dediğinde adsense hesabımı girsem beni bu google ürünü kullanılamıyor yazısı karşılıyor. sanırım youtube 'ye aktarıyor zaten o hesaptaki yt hesabım banlı olduğu için bir türlü beceremedim :) Başka yolu yok mu

Eger ayni gmaile bagli hesabindaki adsense banlanmissa,baglaman biraz zor ustad.Gerci tam anlamadim soruyu gece gece ama bunu demek istedin sanirim.

Kusura bakma okudumda tekrar gece gece kötü yazmışım.
Banlanan kanalımın adsenseydi yeni yt kanalı açtım ona banlanan kanalın adsensesini bağlamak istiyordum hocam :) denedim bencede artık olacak gibi değil . son çare yazdım ama eminim artık o hesap gitti :D

Ancak bir sorum daha olacak . Ne zaman yeni adsense almak istesem o banlanan hesapla ilişkilendiriliyor iptal ediliyor. Bundan kurtulmanın yolu var mı ?

Eski adsense hesbaian gir,o hesabi iptal ettir cok buyuk para yoksa tabiki,yenisine basvur.

bende aynı kanal ile adsense almıştım 2 ihtar yedim
hemen kanaldaki bütün vidyoları sildim
nolur nolmaz adsenseye bişey olabilir diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri