Tek bir tüyo istiyorum !

blackertz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Sizden tek bir ricam var ve artık bıktım resmen şu kanal kapanmalarından. Yanlışlarımı lütfen söyleyin. Ayrıca lütfen ama lütfen kanal kapanmaması için bana biri bir yol göstersin. Bıktım artık .

Çalışma şeklim şudur :

- Android telefonla mail oluşturulur.
- CCleaner ile pc temizlik
- ip değiştirilir.
- gmail hesabındaki mailler silinir
- g+ profil oluştur
- youtube kanalı oluştur
- youtube de ülkeyi abd yap
- para kazanmayı etkinleştir
- youtube api ve client oluştur (her kanal için ayrı ayrı yaparım)
- kanalı adsense bağla
- vdsde oturum aç
- api izni ver
- videolar yüklensin...

Sonuç : Bu şekilde iki aydır kanal kapanmadan çalıştım. Ancak 15 gündür kanallarım en fazla 1 gün dayanıyor. Ve kanal kapanınca biri değil diğer kanallarımında hepsi kapanıyor.

Yardımlarınızı lütfen esirgemeyin.

yüklediğin içerik te hatayı aradınmı?

vdsden dolayı kaynaklandıgını düşünüyorum
3 farklı vds de çalışıyorum. Kanallardan birisi kapandığında diğerleride kapanıyor.
mail oluşturma mail satın alıp dene birde.
Tavsiye edeceğiniz birisi varsa denemek isterim.
yüklediğin içerik te hatayı aradınmı?
yüklediğim içerikleri başka kimse yüklemiyor. ünlem telif vs almıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Sizden tek bir ricam var ve artık bıktım resmen şu kanal kapanmalarından. Yanlışlarımı lütfen söyleyin. Ayrıca lütfen ama lütfen kanal kapanmaması için bana biri bir yol göstersin. Bıktım artık .

Çalışma şeklim şudur :

- ip değiştirilir.
- g+ profil oluştur
- youtube kanalı oluştur
- kanalı adsense bağla
- vdsde oturum aç
- api izni ver
- videolar yüklensin...

Sonuç : Bu şekilde iki aydır kanal kapanmadan çalıştım. Ancak 15 gündür kanallarım en fazla 1 gün dayanıyor. Ve kanal kapanınca biri değil diğer kanallarımında hepsi kapanıyor.

- youtube api ve client oluştur (her kanal için ayrı ayrı yaparım) Bu Kısmı Neden Yaptığını Merak Ettim? Daha Doğrusu Buna Ne Gerek Var?

En buyuk hatan androidde olusturman [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] dan mail al bakiyim kapaniyo mu

telefondan açılmamış mail kullan ve bot olmadan manuel yükle.

- youtube api ve client oluştur (her kanal için ayrı ayrı yaparım) Bu Kısmı Neden Yaptığını Merak Ettim? Daha Doğrusu Buna Ne Gerek Var?

kendi botumu kullanıyorum. Daha önce aynı clienti kullandığımdan tüm kanallar kapanmıştı. Oradan tecrübe ettim

Android yerine bilgisayardan mail açmayı dene ve işlemlerini birde öyle hallet.

Bilgisayarda bir tane açıyor ikincide tel onayı istiyor.
Mac değiştirmeyi denedin mi ?
Hiç denemedim.
En buyuk hatan androidde olusturman @bemonth dan mail al bakiyim kapaniyo mu
Alacağım teşekkürler
telefondan açılmamış mail kullan ve bot olmadan manuel yükle.
işlerimi kendi botumla hallediyorum

kendi botumu kullanıyorum. Daha önce aynı clienti kullandığımdan tüm kanallar kapanmıştı. Oradan tecrübe ettim

Bilgisayarda bir tane açıyor ikincide tel onayı istiyor.

Hiç denemedim.

Alacağım teşekkürler

işlerimi kendi botumla hallediyorum

Bana Göre 2 Nedeni Olabilir. Birincisi Mail Açarken ki Kullandığın Sistem. İkincisi Kullandığın Bot. Bence api ve client oluşturmadan Bir Deneme Yap. Maili ise Gerçek Numara ile Onayla...

Bana Göre 2 Nedeni Olabilir. Birincisi Mail Açarken ki Kullandığın Sistem. İkincisi Kullandığın Bot. Bence api ve client oluşturmadan Bir Deneme Yap. Maili ise Gerçek Numara ile Onayla...

hocam kullandığım yöntemi 2 ay kullandım sıkıntı çıkmadı ama artık kendi pcmde oluşturacağım inşallah . Api ve client oluşturmadan kanallara video yüklemeyemem. maillere telefon onayı yapmıyorum kısa videolar çalışıyorum

hocam kullandığım yöntemi 2 ay kullandım sıkıntı çıkmadı ama artık kendi pcmde oluşturacağım inşallah . Api ve client oluşturmadan kanallara video yüklemeyemem. maillere telefon onayı yapmıyorum kısa videolar çalışıyorum

Eğer mailleri bilgisayardan oluşturduğundada sıkıntı çıkarsa ya çalışma yönteminde sorun vardır yada kullandığın botta.

Yusuf hocam mac adresini de değiştir. Mac adresi senin evinin adresi gibi birşeydir. Yani mailleri aynı evden açıyor görünmen çok mantıklı değil. ;)

Merhaba arkadaşlar,

Çalışma şeklim şudur :

- ip değiştirilir.
- g+ profil oluştur
- youtube kanalı oluştur
- kanalı adsense bağla
- vdsde oturum aç
- api izni ver
- videolar yüklensin...

Maille sağa sola birkaç mail at, youtube kanallara abone ol mailini biraz dinlendir.Gmail hesabındaki maillerde kalsın. Videoları az buçuk özgünleştir etiket ve açıklama uyumlu olsun
Api cilent dediğin şeyleride portable tarayıcıda her kanal için ayrı ayrı oluştur.
Bunlarda yemezse pc ye temiz bir format ardından dediklerim geçerli. Böyle yaparsın sorun olmaz gibi geliyor bana

Merhaba arkadaşlar,

Çalışma şeklim şudur :

- ip değiştirilir.
- g+ profil oluştur
- youtube kanalı oluştur
- kanalı adsense bağla
- vdsde oturum aç
- api izni ver
- videolar yüklensin...

Videolarını gizli pencereden yükle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri