Tek Çözüm Masa Üstü PC Kullanmak Olabilir

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Vds'nin botların gözünden baktığımızda pc ile farkı var mıdır? Vds hızlı yüklediği için adam arşivden binlerce videoyu basıyor aşırı yükleme sonucunda kanal uçuruluyor vds'nin suçu yok bu durumda.Bot olsa api kullanılıyor falan dersinde vds'de sıkıntı yaratacak bir durum yok normalde.

arkadaşa yazdığımı sanada yazayım:

masa üstün de daha özgür oluyorsun ip'e ler değişiyor sabit kalmıyor. google senin gmail günlüğünü izlerken vds ip'si kabak gibi elli kanal da ortak görünüyor. bu konu beni iğreti ediyor.

Vds'nin botların gözünden baktığımızda pc ile farkı var mıdır? Vds hızlı yüklediği için adam arşivden binlerce videoyu basıyor aşırı yükleme sonucunda kanal uçuruluyor vds'nin suçu yok bu durumda.Bot olsa api kullanılıyor falan dersinde vds'de sıkıntı yaratacak bir durum yok normalde.

masa üstün de daha özgür oluyorsun ip'e ler değişiyor sabit kalmıyor. google senin gmail günlüğünü izlerken vds ip'si kabak gibi elli kanal da ortak görünüyor. bu konu beni iğreti ediyor.

Benim IP adresim değişmiyo hocam o yüzden sunucu da PC de benim için bi bakıma aynı bu zamana kadar hiç sorun yaşamamıştım ama şu son yaşananlardan sonra gerçekten iyi temizlik yapmaya başlamışlar. Benim sadece kanallarım kapandı ama Gmail alıp yarım saat içinde kapandığını söyleyen arkadaşlar var

bizim ilçede en fazla 7.92 oluyormuş bizdede 7 var işte yükleme hızı ise evlere şenlik.

Arkadaşın VDS ile kaç kanal çalıştı, kendi pcsi ile kaç kanal çalıştı?

Her ikisinde de kanallara gir - çık yaparken iz bırakmamaya özen gösterdi mi?

VDS'ten girdiği kanala pc'den ya da pc'den girdiği kanala vds'ten girdi mi?

biraz efsanelerden söz edelim serkan ila faruk ofislerin de 1000 mbit internet çektirmiş. her ay 999 tl fatura ödüyorlar :eek: biz amatörüz arkadaş bunların yanında.

bizim ilçede en fazla 7.92 oluyormuş bizdede 7 var işte yükleme hızı ise evlere şenlik.

arkadaş baya kafa yormuştu kalan iki kanalını masa üstünden çalışmıştı. giden kanalları masa üstüne geçiş bile yapmamış. yükleyip freedom'a sanal sunucudan bağlamış.

Arkadaşın VDS ile kaç kanal çalıştı, kendi pcsi ile kaç kanal çalıştı?

Her ikisinde de kanallara gir - çık yaparken iz bırakmamaya özen gösterdi mi?

VDS'ten girdiği kanala pc'den ya da pc'den girdiği kanala vds'ten girdi mi?

Ana kanal uzerinde 8 alt kanal iki tanesine bot ile yukleme yaptim ana kanaldahi hepsini fes etmisler askiya alip..

Bot sistemleri ve vds ler artik bizim icin risk hep.

Adil kullanım kotası diye bir salakça uygulama olduğu sürece eve 100.000Mbps bağlatsan ne yazar...

toplayın pılıyı pırtıyı taşınıyoruz gençler :)

kuresel-olarak-en-hizli-internete-sahip-10-ulke-640x279.jpg

İki adet normal ttnet fiber kullanıyorum. tam vds almayı planlarken aklımdaki soruların burada tartışılması güzel olmuş. Spama karşı tedbirler alınıyorsa ki son zamanlardaki trend tartışma
bu. mantıken vds nin spam olarak alğılanma'ma ihtimali sıfır öte yandan kendi sistemi zaten 500 kanal bağlamaya izin vermiş. Bence mail ve kanal açmalar çok önemli onun dışındaki sistemlerin kendi içlerinde dikkat edilmesi gereken ufak enstantaneler var vesselam kendine uygun olan yolu bulup öyle devam etmeli. Şu ana kadar toplu kıyım vs şeklinde hiç kanalım kapanmadı.

diyelim ben 500 kanalı masaüstün de açtım vds den giriş yapıp video bastım adsense'ye yada partnere bağladım. şimdi o 500 kanalın gmail günlüğün de vds'senin tek ip'esi olacak. bir ip'enin çok kanalın tarihin de görünmesi beni iğreti ediyor. belki anlamsız bir endişe ama her açtığım gmail'in günlüğüne girdiğim de tek ip'nin ortak olarak hepsin de görünmesi beni rahatsız ediyor.

İki adet normal ttnet fiber kullanıyorum. tam vds almayı planlarken aklımdaki soruların burada tartışılması güzel olmuş. Spama karşı tedbirler alınıyorsa ki son zamanlardaki trend tartışma
bu. mantıken vds nin spam olarak alğılanma'ma ihtimali sıfır öte yandan kendi sistemi zaten 500 kanal bağlamaya izin vermiş. Bence mail ve kanal açmalar çok önemli onun dışındaki sistemlerin kendi içlerinde dikkat edilmesi gereken ufak enstantaneler var vesselam kendine uygun olan yolu bulup öyle devam etmeli. Şu ana kadar toplu kıyım vs şeklinde hiç kanalım kapanmadı.

ttnet'in 24 mbit fiber interneti var adil kullanım kotası yok 200 tl her ay para ödüyorum. faruklar 1000 mbit adil kullanım kotasız kullanıyor 999 tl ödüyor.

Adil kullanım kotası diye bir salakça uygulama olduğu sürece eve 100.000Mbps bağlatsan ne yazar...

toplayın pılıyı pırtıyı taşınıyoruz gençler :)

kuresel-olarak-en-hizli-internete-sahip-10-ulke-640x279.jpg

ttnet'in 24 mbit fiber interneti var adil kullanım kotası yok 200 tl her ay para ödüyorum. faruklar 1000 mbit adil kullanım kotasız kullanıyor 999 tl ödüyor.

Bu mantıklı alt komşu takriben 15 gündür şu bilgisayarlara bak deyip duruyordu sanırım pc lerini onarma vakti gelmiş. Yetmezse sorasına sora bakarız.

Siz kanallarınızı bakmayı beceremezseniz bütün kanallarınız patlar.5 ay bir kanala önce bot ile ing lokasyondan 60-70 video yükledim.Kanala TR den giriş yaparak adsense bağladım.Almanya lokasyondan bağlanarak video yükledim.
Bakınız hala ayakta.
2 kanalınız kapanıyor diye maşallah herşeyi bilmiş oluyonuz.

sıkıntı o dediğiniz internet heryerde yok işte :)

Birde ttnete hayatta güvenmeyin illaki gün gün internet hızında değişimler olacaktır.

sıkıntı o dediğiniz internet heryerde yok işte :)

Birde ttnete hayatta güvenmeyin illaki gün gün internet hızında değişimler olacaktır.

İşimiz bu olduğu için sırf fiber olsun diye mahalleyi değiştirdik bide çocuklara servis parası veriyoruz:) ttnet diğer altyapılara göre kısmen iyidir diyorum ben yani kötünün iyisi aslında diğerleri tamamen muallak bana göre. saolsun bi arkadaş deneme süresi verdi bot denedim ki adı değil kendi bot. harbiden yapmış adam büyüleyici birşey kapanma flnda olmadı bence tek sıkıntısı manuel yükleme süresinden daha fazla kanalda kalması bence bu sıkıntı. vps düşünüyordum buğün yarın alcaktım yazdıklarınızdan sora vazgeçtim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri