Tek Geçiyorum Tekk ! Tekk !!

bi arkadaş alacaktı geçenlerde RC helikopteri için sanırım 750 liradan başlıyor en pahalı hd çekenlerde 1500 lirayı bulmaz,çok fazla detaylarını bilmiyorum ama o civarda fiyatlar,aşırı pahalı değil.

bi arkadaş alacaktı geçenlerde RC helikopteri için sanırım 750 liradan başlıyor en pahalı hd çekenlerde 1500 lirayı bulmaz,çok fazla detaylarını bilmiyorum ama o civarda fiyatlar,aşırı pahalı değil.

adsenseden parayı kırarsak ilk işim 16gb ram 3gb ekran kart i7 işlemcili bilgisayar sonrada bu oldu işte 5000 lira lazım boş hayaller =)

uçuyomu lan bu :D bu ürünlerle ilgili bilgim yok

---------- Mesaj saat 15:57:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:01 civarında gönderildi. ----------

haaa kaska fellan takılyormuş ya =) arabaya felan monte ediliyormuş

uçuyomu lan bu :D bu ürünlerle ilgili bilgim yok

---------- Mesaj saat 15:57:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:01 civarında gönderildi. ----------

haaa kaska fellan takılyormuş ya =) arabaya felan monte ediliyormuş

ya bu dalgıçlar,paraşütçüler vs. extrem sporlarda görüntü almak için,genelde kaska takıyorlar o yüzden çekimlerde ilginç oluyor var böyle yığınla video:D FPS oyun videolarıda çekilebiliyor tam uyuyor bu:D

ya bu dalgıçlar,paraşütçüler vs. extrem sporlarda görüntü almak için,genelde kaska takıyorlar o yüzden çekimlerde ilginç oluyor var böyle yığınla video:D FPS oyun videolarıda çekilebiliyor tam uyuyor bu:D

vay be pro kameralar iyiymiş her evde bulunması lazım tabi ilgisi olanların
fotoda çeker haliyle dem kaç mpx acaba

Fazla bilgim yok ama çeker herhalde niye çekmesin böyle bi makine.

abi uykusuzluk başına vurmuş sen istersen bir uyu:D
42.161.947.783 partnerin 4.416.318.717 de kanalın dağlar kadar fark var ve machinima başlarda seninki benimki gibi bir kanaldı

ultra lüks villamda pasifik okyanusuna karşı bardağı 17.000$ olan diamonds are kokteyl mi yudumlarken yaklaşık 25 milyon avroluk saatime bakıp zamanın ne kadar hızlı geçtiğini düşünüyordum.

Youtube kanalım saolsun :/. Link atardım ancak göz nefsi diye birşey var ayıp olur şimdi..

Bu arada saati çöpe attım.Aldığım firmaya açtım bir ton laf söyledim saat her 60 saniye de bir rakam değiştiriyor dakikalar akıp gidiyor Rezalet olur mu böyle şey.

Meğer firma benimmiş zenginlik işte :):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri