Tek seferde 531 video . Bakalım kaç saatte uçucak

videoyapdan anlık 51 tane yükledim kapandı :P

Şaka bi yana videoyap kullanarak anlık 500 yükleyip ayakta kalan varmıdır

videoyapdan anlık 51 tane yükledim kapandı :P

Şaka bi yana videoyap kullanarak anlık 500 yükleyip ayakta kalan varmıdır

Ben artık kanalları buluyorum 900 1000 1100 falan yüklüyorum şuan bir kanalım var 987 video var içerisinde .

İlk video yüklenme : 13 Aralık 2014
Son video yüklenme : 15 Aralık 2014
videoyaptan 2-5 dakika aralıklarını seçiyorum yüklüyorum . mn ye bağlı kanal
4.574 görüntülenme diyor ama güncel değil analytics :D Artık o şekil çalışıyorum tek seferde işi halledip bir daha girmiyorum kanala ne getirirse şuan hiç birinde eşleşen veya herhangi birşey yok tamamı $ ve 987 video.

Ben artık kanalları buluyorum 900 1000 1100 falan yüklüyorum şuan bir kanalım var 987 video var içerisinde .

İlk video yüklenme : 13 Aralık 2014
Son video yüklenme : 15 Aralık 2014
videoyaptan 2-5 dakika aralıklarını seçiyorum yüklüyorum . mn ye bağlı kanal
4.574 görüntülenme diyor ama güncel değil analytics :D Artık o şekil çalışıyorum tek seferde işi halledip bir daha girmiyorum kanala ne getirirse şuan hiç birinde eşleşen veya herhangi birşey yok tamamı $ ve 987 video.

Ben de seni arıyordum :D

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/57804-spama-dusmemek-icin-video-arasi.html

Hocam ben videoyap çalışıyorum tabii 571 video yu kendi pc mden yüklemiştim ama sonra kendi hatamdan kapandı yoksa kanal ayaktaydı kapanalı 2 gün falan oldu . Şimdi [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamızın yeni çıkardığı yt asistan ile 5-10 kanal buldum ve hepsi 1k ve üzeri videolu kanallar .
Şuan ki çalıştığım kanal da aslında 1,035 video var ama videoyapta [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamız sağolsun çok güzel bir özellik toplu video da risk ölçer var ordan "üstteki 2 seçeneği almışları gösterme" diyorum kalanları yüklüyorum 2-5 dakika seçip tabii ondan sonra para kazanmayı açıyorum ve çıkıyorum . Kanala tekrar tekrar girmem kanal takip kullanıyorum ordan rahatca takip ediyorum.

Bu şekilde çalışmanı öneririm biraz uzun oldu yazı ama kusura bakma :D 987 Video olunca seri izlenim geliyor videoların izlenmeye bakıyorum 2 tanesi 300 e yaklaşmış kalanı 50 60 ama totalde 4.574 görüntülenme var analytics eski yarın yada öbür gün editler yazarım :) Millete bakma yani bu şekilde çalışırsan 10 kanalda 2-3 kapanır tahminimce bende öyle yani .

Hocam ben videoyap çalışıyorum tabii 571 video yu kendi pc mden yüklemiştim ama sonra kendi hatamdan kapandı yoksa kanal ayaktaydı kapanalı 2 gün falan oldu . Şimdi [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamızın yeni çıkardığı yt asistan ile 5-10 kanal buldum ve hepsi 1k ve üzeri videolu kanallar .
Şuan ki çalıştığım kanal da aslında 1,035 video var ama videoyapta [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamız sağolsun çok güzel bir özellik toplu video da risk ölçer var ordan "üstteki 2 seçeneği almışları gösterme" diyorum kalanları yüklüyorum 2-5 dakika seçip tabii ondan sonra para kazanmayı açıyorum ve çıkıyorum . Kanala tekrar tekrar girmem kanal takip kullanıyorum ordan rahatca takip ediyorum.

Bu şekilde çalışmanı öneririm biraz uzun oldu yazı ama kusura bakma :D 987 Video olunca seri izlenim geliyor videoların izlenmeye bakıyorum 2 tanesi 300 e yaklaşmış kalanı 50 60 ama totalde 4.574 görüntülenme var analytics eski yarın yada öbür gün editler yazarım :) Millete bakma yani bu şekilde çalışırsan 10 kanalda 2-3 kapanır tahminimce bende öyle yani .

Benim çalışma stilim daha farklı hocam zaten .Max 20 en olmadı 30 video yüklüyorum. Biraz araştırmaya oynuyorum ben ama ara ara kapananlar olmuştu o yüzden üzerine düşünmeye başladım. Herhalde 300-500 atsam upload olmadan kapanır :D

Benim çalışma stilim daha farklı hocam zaten .Max 20 en olmadı 30 video yüklüyorum. Biraz araştırmaya oynuyorum ben ama ara ara kapananlar olmuştu o yüzden üzerine düşünmeye başladım. Herhalde 300-500 atsam upload olmadan kapanır :D

Valla bilemicem hocam ben üstte detaylı şekilde yazdım daha da başka birşey yapmıyorum yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri