Tek seferde 531 video . Bakalım kaç saatte uçucak

yt den para kazanmak çok video yüklemekle olmuyo ne yüklediğini bilmekle olyor.Bizzat kendi arkadaşım 20,30 kanalla ayda 5 haneli kazanıyor her kanalında 5,10 video var.

Ne yüklediğini ve nelerin hit yapacağını ve kanalları nelerin patlatmayacığını bileceksin. !

Dedim ya işte herkesin stili farklı :)

O arkadaş az ve öz video ile kazanır bir diğer arkadaş yüzlerce ve binlerce video ile çok yüksek miktarlar kazanır ki o stilin de forumda bolca örneği vardır 5 ya da 6 haneli kazanan arkadaşlar eminim var :)

Günlük 60 video yükle 10 kanal aç her kanala 60 video yüklersen günde 600 video yüklemiş olursun. böylece 10 günde 10 kanalında 600 video olmuş olur. günde bir kanala 600 yükleyip spana düşeceğine 60 tane yükle 10 kanal 10 günde seni amacına ulaştırır :)
Aynı hesaba çıkacak bakın deneyin zarar etmezsiniz :) :)

Günlük 60 video yükle 10 kanal aç her kanala 60 video yüklersen günde 600 video yüklemiş olursun. böylece 10 günde 10 kanalında 600 video olmuş olur. günde bir kanala 600 yükleyip spana düşeceğine 60 tane yükle 10 kanal 10 günde seni amacına ulaştırır :)
Aynı hesaba çıkacak bakın deneyin zarar etmezsiniz :) :)

Onuda deneriz hocam sıkıntı yok :D

bi kanalda 26 k küsür video var :D bi çılgınlık yapıp hepsini kendi kanalımamı atsam :D

500 civarı video attıgım cok kanal var hem vdsden olsun hem @era'nın botundan olsun hala hepsi ayakta. Bu yüzden pek sasırtmaz kanalın hala ayakta olması beni :D

Aaa millet beni bekliyormuş :D Yok arkadaşlar uçmadı daha :D Sapa sağlam duruyor :D

Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim :D

EE1WJA.png

Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirim :D Sabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.

Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim. :)

Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.

Amaçsızca yaptığını sanıyorsun sen .. Senin kanalar kapanmadiginda sana çok soru gelir. Nasıl yuklediniz niye kapanmadı etiket nasıl girdiniz vs :) eğlencesine yaptığın şeyin aslında herkese faydası olabilir. ( Yorumları okumadan yazdım baya yazılmış :)

Hocam hep işe yaramıyor fazla fazla yüklemeye devam ediyordum yükleme yaparken kanal kapandı işin dozunu kaçırmamak lazım demek ki :D

Kanala giriş yapmıyorum zaten 500 video olarak kalacak :D

Amaçsızca yaptığını sanıyorsun sen .. Senin kanalar kapanmadiginda sana çok soru gelir. Nasıl yuklediniz niye kapanmadı etiket nasıl girdiniz vs :) eğlencesine yaptığın şeyin aslında herkese faydası olabilir. ( Yorumları okumadan yazdım baya yazılmış :)

Hocam soruları tek tek cevapladım zaten :) Ben eğlencesine yaptım gelir beklentim yok . Kendi bilgisayarımdan 3-4 saatte upload ettim. Hala ayakta şunu anladım manuel gibisi yok manuel derken ytpro kullandım kanaldan çektim kendi kanalıma kendi netim kendi ip adresim ile attım :) Kanalıda kendim açtım satın almadım ya da herhangi birşey öyle yani :)

Kanala giriş yapmıyorum zaten 500 video olarak kalacak :D

Hocam soruları tek tek cevapladım zaten :) Ben eğlencesine yaptım gelir beklentim yok . Kendi bilgisayarımdan 3-4 saatte upload ettim. Hala ayakta şunu anladım manuel gibisi yok manuel derken ytpro kullandım kanaldan çektim kendi kanalıma kendi netim kendi ip adresim ile attım :) Kanalıda kendim açtım satın almadım ya da herhangi birşey öyle yani :)

Hocam ben hiç bir bot kullanmadan açtım kanalı 400 tane attığım ayakta 800 deneyim dedim gümledi :D

Mesele video atmak değilki :D Futbol maçı gibi düşünün sahada çok koşan adam boşa koştuysa eğer hiçbir değeri yoktur.

Mesele video atmak değilki :D Futbol maçı gibi düşünün sahada çok koşan adam boşa koştuysa eğer hiçbir değeri yoktur.

Aynen hocam o yüzden kaynak araştırması yapıyorum şuanlık elimde baya kanal birikti bunları atıcam tutabilcek gibi ya bakalım :D

Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim :D

EE1WJA.png

Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirim :D Sabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.

Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim. :)

Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.

dostum kanalın ayakta mı hala :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri