Tek Seferde En Fazla Kaç Video Yüklüyorsunuz?

800 tane denedim 20tane kanalda videoyap ile 2 aylık boş beklemiş kanallardı yarısı kapandı yarısı halen duruyor. yalnız boş bekleyen kanallardan da 20 tane filan kapandı kapanmaların sebebi videolar degil sanırım

boş bekleyen kanallarınla aynı zamanda kapandıysa o 800 videolu kanalların o zaman bu tecrübeyi bu konuya sokmayalım kafa karıştırmasın

dinlenerek dövüyorsun yani ytyi :D tek seferde 400-500 videolu kaç kanal yaptın ne zamandır bu şekilde çalışıyorsun yani? milleti yanıltmaya mı çalışıyor buradaki herkez?

ilk kez bot kullandım ilk felegimi sasırdım tabiki 600-800 dayadım sonra akıllıca bişi bulayım dedim
20 gun dayandı patladı cogu su anda 24 den 5 tane kaldı

yapılan mantık basit 100 tane kanal her birine 100 tane video günde 1 dolar bıraksa 1 kanal 100 dolar yapar yt'de sonra çöp tenekesine dönuyor ayıkla pirinç'in taşını

Günlük 10 Tane Atın, Tek Seferde Yüzlerce Atmaya Gerek Yok.

bendemi bişey var acaba yeni kanala 5 video atsam yarına kanal kapanıyo en son 1 buçuk yol önce 250 video atmıştım :) şimdi 50 video kaldıracağını sanmam yeni kanalın

1000 atarım 500 ü ünlem gerisi yeşil :)

atma :D

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

dostum sana topluluk gelmıyor mu ?

hayır şimdiye kadar bir kaç videoma geldi onunda yanlışlık olduğunu düşünüyorum otomatik sistemin google ın attıgı

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

yorumların çoğu mantıksız geldi, bu forumda milleti saptırmaya çalışanlar olduğunu düşünmeye başladım bu konudan sonra

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri