Tek Topluluktan Kanal Kapanmasının Nedenleri

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Tek topluluk değilde, flaglıyorlar tek videoya aşırı flag atınca kanal komple uçuyor.

Ulke engellemek hizli yukselen kanallar da ise yaramiyo. bu cakallar hangi ulke de flag basiyorlar

flagsa çözümü var. çözüm biraz ağır olacak ama kafamda bir çıkış yolu oluştu. son sorum bu çakallar flag botunu sanal sunucu da mı kullanıyor.
Hocam kafanızdaki çözümü bende pm alabilirmiyim bende denemelere başlıyım birlikte denemeler yaparak daha kısa sürede çözümü bulabiliriz.

Bu arada bir arkadasımla 2-3 ay önce bu işi yapmasıyla ilgili konusurken görüştüğü bir şirketin amcayla bağlantısı olduğunu ve kendisine kapattırdığı kanal basına ücret ödenceğini söylemişti. Biraz daha detaylı bilgi almak içşn sordugm sorularla beraber şu bilgiyi edindim. Nasıl ki biz kanal açarak para kazanmaya calısıyorsak aynı sekilde amca da her ülkede bu şekilde taşeron mantığıyla şirketlerle anlaşıp bizim gibi bilgisayar başında kendilerine farklı birer panel açılıyodur heralde . Topluluk kurallarını ihlal ettiğini belirledikleri kanalları askıya alıyolarmış.

Bu mantıkla çalılan kişiler son zamanlarda artmış olabilir. Daha fazla para kazanmak için önlerine gelen kanallarıda kapatıyo olabilirler

bunların nereden flag bastığını bulmak lazım bir kere üçüncü dünya ülkelerini tek başına engellemek sorunu ortadan kaldırmıyor. bu çakalların yuvalandığı bir ülke var.

Hocam kafanızdaki çözümü bende pm alabilirmiyim bende denemelere başlıyım birlikte denemeler yaparak daha kısa sürede çözümü bulabiliriz.

Bu arada bir arkadasımla 2-3 ay önce bu işi yapmasıyla ilgili konusurken görüştüğü bir şirketin amcayla bağlantısı olduğunu ve kendisine kapattırdığı kanal basına ücret ödenceğini söylemişti. Biraz daha detaylı bilgi almak içşn sordugm sorularla beraber şu bilgiyi edindim. Nasıl ki biz kanal açarak para kazanmaya calısıyorsak aynı sekilde amca da her ülkede bu şekilde taşeron mantığıyla şirketlerle anlaşıp bizim gibi bilgisayar başında kendilerine farklı birer panel açılıyodur heralde . Topluluk kurallarını ihlal ettiğini belirledikleri kanalları askıya alıyolarmış.

Bu mantıkla çalılan kişiler son zamanlarda artmış olabilir. Daha fazla para kazanmak için önlerine gelen kanallarıda kapatıyo olabilirler

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam takipcinizim bu aralar cok canım yandı.

Valla beni de bıktırdı bu adiler hergün 1-2 kanal bu gidiyor nasıl bir kanal tutmaya başlıyor
kanal topluluktan güm.

tek satır yazı yazıyorsa anlayın kı flaglamıslar bıldıgın

yani şuda var hocam. hangi topluluk flag hangi topluluk youtube sisteminden atılmış vs onu çözemedik daha. bu etiket açıklama ve başlık bahane edip tek topluluktan kapatmayı yılbaşından sonra getirdi bu youtube.

tek satır yazı yazıyorsa anlayın kı flaglamıslar bıldıgın

Bu tur kapanmalarinin baslica sebebleri sunlar ;

Video basligini etiket yazar gibi yazmak.
Aciklamaya asiri derecede etiket girer gibi aciklama yazmak.
Kanal banneri logosu,aciklamasi'nin olmamasi.

Bundan kurtulmanin,daha dogrusu bunu en aza indirmenin yollari var.Bu yollarda herkesin bildigi seyler.Youtube'un bizden istedigi seyler.Ben bu seyleri uygulayarak onceden bu tarz kapanmalari cok yasarken simdi nerdeyse %90 a kadar basari sagladim tek videoya flag atilip kanalin gumlemesi sorunundan.

değerli abim

etiket ve açıklama girmiyorum. kanal logosuna resim yüklüyorum diğer söylediğin şeyleri yapmıyorum... ama bir şey var düşersem belki bu nedenle düşüyorum. yüklediğim videolar ünleme düşmesin diye bir arşivlemesi rahat oluyor diye her videoya rakam veriyorum 346785 olarak videoyu yüklüyorum mesela. youtube video kimliğini rakam olarak görürken başlığı değiştirdiğim de uyumsuzluk yakalıyor olabilir belki de

Bundan kurtulmanin,daha dogrusu bunu en aza indirmenin yollari var.Bu yollarda herkesin bildigi seyler.Youtube'un bizden istedigi seyler.Ben bu seyleri uygulayarak onceden bu tarz kapanmalari cok yasarken simdi nerdeyse %90 a kadar basari sagladim tek videoya flag atilip kanalin gumlemesi sorunundan.

değerli abim

etiket ve açıklama girmiyorum. kanal logosuna resim yüklüyorum diğer söylediğin şeyleri yapmıyorum... ama bir şey var düşersem belki bu nedenle düşüyorum. yüklediğim videolar ünleme düşmesin diye bir arşivlemesi rahat oluyor diye her videoya rakam veriyorum 346785 olarak videoyu yüklüyorum mesela
Hangi tur icerik atiyorsun soyle fikrimi belirtiyim sana.Anime,film oyun vsvs gibi.

Hocam dediginiz cok mantıklı eger youtube bu flaglara tek tek bakmıyorsa bu koca makinanın belirli parametreleri vardır bunlarda flaglanan kanalın videoların baslıgı etiket acıklaması kanal düzeni vs . benimde özendigim kanalların daha cok ayakta durdugunu söyleyebilirim.

Hocam dediginiz cok mantıklı eger youtube bu flaglara tek tek bakmıyorsa bu koca makinanın belirli parametreleri vardır bunlarda flaglanan kanalın videoların baslıgı etiket acıklaması kanal düzeni vs . benimde özendigim kanalların daha cok ayakta durdugunu söyleyebilirim.
Aynen oyle iste ustad.Bunlarin yaninda yapilmasi gereken ufak bazi seylerde var.

film abi ... geniş bir film arşivim var yönetebilmek için hepsine numaralar verdim. kanallara 2 şerli 3 erli atarım. etiket ve açıklama girdiğim de kapanmaların önüne geçemedim ama etiket ve açıklama kısmını boş bıraktım allah var kapanmalar azaldı ama "yanıltıcı başlık, etiket ve açıklama" bahanesiyle youtube topluluğu diyerekten arada gidiyor kanallar. sence sorun nerede abi. ilk yüklerken 1232355 bunun gibi sayılarla yükleyip başlığı yükledikten sonra değiştiyorum acaba ondan mı uyumsuzluk diye algılayıp başlıktan mı uçuruyor acaba

Hangi tur icerik atiyorsun soyle fikrimi belirtiyim sana.Anime,film oyun vsvs gibi.

Son düzenleme:
film abi ... geniş bir film arşivim var yönetebilmek için hepsine numaralar verdim. kanallara 2 şerli 3 erli atarım. etiket ve açıklama girdiğim de kapanmaların önüne geçemedim ama etiket ve açıklama kısmını boş bıraktım allah var kapanmalar azaldı ama "yanıltıcı başlık, etiket ve açıklama" bahanesiyle youtube topluluğu diyerekten arada gidiyor kanallar. sence sorun nerede abi. ilk yüklerken 1232355 bunun gibi sayılarla yükleyip başlığı yükledikten sonra değiştiyorum acaba ondan mı uyumsuzluk diye algılayıp başlıktan mı uçuruyor acaba
PM ile bilgilendirme yaptim.Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri