Teklif-Kız'a Açılma-Hoşlandıgımı İtiraf Etme

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
git açıl 1 kere geliyosun dünyaya vakit kaybetmeye değmez, varsa gönlü gelir yoksa zaten ilerdede acılırsan sıkıntı olur en azından erkenden atlatırsın..

Kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığından iyice emin olmalısın. Kız seni normal bir arkadaş olarak da görebilir.

aynısı başıma gelmişti bi hata yaptım diye ayrıldı benden kız 6 yıl aşk acısı çektim her gece ağladım :D kız artık dayanamadı her gece vicdan azabı çekiyordu ağladığım için tekrar sevdi beni 6 yıl çok büyük zaman eğer açılırsan bi hata yapma sakın benim gibi 6 yıl peşinden acılarla koşarsın gecen gündüzüne karışır ölmek istersin :D şimdi mutluyum 2 ocaktan beri tekrar sevgili olduk nişanlancaz bi kaç yıla darısıda başına

19 yaşındaysan git direk açıl :) Daha küçük ya da daha büyüksen farklı yollar önerebilirim de, zaten hoşlanıyor gibi demişsin. Red yemezsin, kendine güven, açılmazsan daha çok pişman olursun.
18 yasındayım ..
valla sabahtan berı 6 bıra ıctım artık ne kahvaltı ne aksam yemegı ogle yemegı ıle ıdare edıyorum dayanamıyacam yaaaa ..

Herkeze iyi aksamlar ytpara ailesi...
Oncelıkle bu forumun bu tur konularla alakası olmadıgını bılıyorum ama gercekten sıgınacak kımsem yok sımdılık sızden baska..

Oncelıkle sevdıgım-hoslandıgım-onun ıcın delırdıgım gızem adında bır kız var
kızı gecen yıl dan berı dershaneden tanıyorum kız asırı asırı multı plus A+++ guzel yada ben asık oldugum ıcın oyle gozukuyor :D kıza bır turlu acılamıyorum sevdıgımı soyleyemıyorum uygun zaman bulamıyorum bazen 2 mız bırlıkte ders calısıyoruz bana konu anlatıyor vs..
Konuyu kısa kesmek ıstıyorum ..
kız benden azzcık hoslanıyor sankı genelde koluma gırıyor nerde gorurse selam verıyor cagırıyor falan ...
bu kıza nasıl nerde acılabılırım teklıf edebılırım nasıl kendıme asık edebılırım sevıdıgımı nasıl bellı ederım yada onun benden hoslanıp hoslanmadıgını nasııl ogrenebılırım onu sevdıgımı pat dıye mı soyluyum

Dip Not: hem benım hem onun ılk askı olacak daha once kımseyle cıkmadık...
ben evlenmeyı bıle dusunuyorum okadar cııddı durum.. lutfen bana destek ve yardımcı olun tesekkurler

zaten kızla yakından konuşuyormuşssun sen. Zaten eğer sen aşıksan gerçekten. kız senin bakışlarından bile anlamıştır. Seni istemeyen. ilk anladığı gün terslerdi seni. Yavaş Yavaş sezdir kıza. küçük sürprizler yap. sonra bi anda kulağına fısıldayıver :)

En yakın 2 arkadasına bu cocuk senı sevıyorum desem kıza desınler olurmu acaba ? yada kız dıyecekkı erkek degılmı kendı gelıp soyleyemıyormu ? aklımda delı sorular

dostum gözünü karartıp herşeyi göze alabileceksen oturt karşına açıkla duygularını. Ha ne olur en kötü bir daha görüşmeyelim der ama kabul ederse senden mutlusu olmaz.Risk budur demen llazım :)

utanırsan yatar o iş cesur ol :D seviyorum lan de :D ama lan da de kesin

mubarek senin yuzunden telefonu kriicam yapma sunu gulmekten kirilip telefonuda kriicam :) , lan demek ha lan ;)

git acil usta internet uzerinden surekli muhabbet et kizin gozlerine bak bi kitlen o gozlere bak kesin opucek seni :) , biraz firlamalik var bizdede :)
zamaninda bende yaptim senin gibi utanip ediyordum gozlere kitlendim oda aninda kitlendi is bitti , sonra bikac sorun cikti okula 2 kere yari ayyas gittim gozler kayik bidaha yapma nolur diye yanima geldi .
alkol alma usta bosver telefonu varsa ver ben arayip konusayim ama ickide. uzak dur

Son düzenleme:
18 yasındayım ..
valla sabahtan berı 6 bıra ıctım artık ne kahvaltı ne aksam yemegı ogle yemegı ıle ıdare edıyorum dayanamıyacam yaaaa ..

İyi yaptın daha çok iç :D Tövbe tövbe. Seviyorsan git konuş bence diye reklamını bile çıkarttık. Düşünme hiç, git konuş.

En yakın 2 arkadasına bu cocuk senı sevıyorum desem kıza desınler olurmu acaba ? yada kız dıyecekkı erkek degılmı kendı gelıp soyleyemıyormu ? aklımda delı sorular

Kendi işini kendin hallet. Yakın arkadaşlarından, kızlardan bu konuda yardım almaya kalkma sakın.

Bir süre bi yerlere davet et sahil kenarına bi yerlere gidin felan hoşlandığını felan ikiniz tek kalınca konuşmalarından hal hareketleriden az da olsa anlarsın daha sonra ikinizinde ilk olucaksa güzel bir yakışacak şekilde teklif et zaten büyük ihtimal kabul eder anlattıklarına göre :)

Neler konusacam ,, nasıl baslıyacam cumleye gozlerıne mı :D hıtap edıyım hep ? kenara cekıp mı soyluyum yoksa tek basına gorduyum bır andamı dırek soyluyum ?

Ona küçük süprizler yap

Şaka bir yana seninle konuşmam lazım diyip çek bir kenara anlat durumu kendinden emin bir şekilde kendine güven net ol yarın birgün başkası gelir alır götürür kızı :)

Başkası kapmadan açıl, en fazla reddeder.Zaten sana ait olmayan birşeyi kaybetmiş sayılmazsın.

Neler konusacam ,, nasıl baslıyacam cumleye gozlerıne mı :D hıtap edıyım hep ? kenara cekıp mı soyluyum yoksa tek basına gorduyum bır andamı dırek soyluyum ?

Hocam benim çok kullandıgım bir yöntem vardır kafanızı hafif yana eğip kızın gözlerine odaklanın utanır güler başını çevirir hiç gülmeden odaklanın gözlerine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri