Teklif-Kız'a Açılma-Hoşlandıgımı İtiraf Etme

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
aklıma gelmısken anlatıyım buugun konusuyoırduk gel benle dedı dershanedeyken ben gıttı tabı goz gozeyız tabı gozlerının ıcınde bırden bır gulumseme hısstettım ve nee dıyı guldum suratına oda bana guldu ... :D tabı sonra o lanet olaası dıger kızlar geldı...

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

arkadaş söyle gitsin maximum 3-5 ay çıkarsınız biter zaten. bu yaşta ne evlenmesi
cıktıgım kızla ewlencem kendıme sozum var cunku sonra neyse konuyu cıkarmayalım dısarı :D

aklıma gelmısken anlatıyım buugun konusuyoırduk gel benle dedı dershanedeyken ben gıttı tabı goz gozeyız tabı gozlerının ıcınde bırden bır gulumseme hısstettım ve nee dıyı guldum suratına oda bana guldu ... :D tabı sonra o lanet olaası dıger kızlar geldı...

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

cıktıgım kızla ewlencem kendıme sozum var cunku sonra neyse konuyu cıkarmayalım dısarı :D

hacı bu kız youtube çalışıyo olmasın. forumdan falan çıkmasın. konuyu okuduysa ondan gülmüştür

açıl gitsin kardeşim,kaybedecek bişey yok,kız açılmayı bekler her zaman.Bu erkeğin görevidir.O da senden hoşlanıyorsa olur zaten iş.Ama hoşlanmıyorsa öğrenmiş olursun,negatif bir durumda,kızın sana hakaret edeceği yok,aksine o kötü hisseder.Bu utangaçlıklardan çok kaybettim zamanında.

Kızı elinden kaçırdığın anda açılmadığın her dakikaya söveceksin. Açıl korkucak ne var reddedicekse de reddeder kimse vazgeçilmez değildir.

kzıla whatsaptan konusacak bıseyler bulamıyorum ya.. :s

Sakın arkadaşlarını falan katma.Bir de bekleme hocam. Herkesin bir tarzı vardır bazısı dan dan söyler bazısı alttan yolunu yapar. Ama beklemenin kimseye faydası yok. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Bir de unutmadan bu hislerinin tadını çıkar :)

kzıla whatsaptan konusacak bıseyler bulamıyorum ya.. :s

Hocam sende bağladın iyice ergene kızın halini hatrını sor biraz muhabbet et daha sonra ben senden hoşlanıyorum ama sevgini kazanamasam bile arkadaşlığını kaybetmek istemem de

şu forumda aşk muhabbeti yok dedik oda çıktıya tamamdır. :D konuşcak bişey bulamıyorum nedir ya :D

bende açılamadım, elimden kaçırdım :o
kızla çıkma aşamasındayız, kızda teklif etmemi bekliyor. Ama etmeyi unuttum, kız beni ıssız yerlere götürdü ama yinede etmedim.
yanarım yanarım o güne yanarım :(

Yakın arkadaşları tarafından ağzını aramak en iyisi ilk başta öyle bişey varsa sonra söyle gitsin :D

Ne olursa olsun başkasına söyletme bizzat kendin söyle

söylemeye cesaretin yoksa mesaj olarak fln ilet. sonra pişman olursun.reddedilmekden korkma. reddederse sen onu değil o seni kaybeder.

bence şöyle yap: başbaşa kaldıgınız bi anda bi kafede oturmaya git... masaya otur ve gözlerine bakarak elindeki gülü ona uzat ve deki öncelikle bu senin de ..sonra o şaşkınlıgı yasarken... kadınlar çiçkelere dayanamaz...kendine güvenerek deki.. nerden başlıcamı bilemiyorum biraz damdan düşer gibi olacak ama ... seni seviyorumm... ...de... açık net ve dürüst ol... süslü cümlelere gerek yok... samimiyetini hissettir..

Kıza kesinlikle açılma hele hele seni seviyorum senden hoşlanıyorum seni beğeniyorum tarzı konulara hiç girme kız senden hoşlanıyorsa bile bir anda bunlardan dolayı durum değişebilir. Yapmam gereken çok basit kızı eğlendir korkut macera yaşat ve son hamle kızdan uzaklaş

Sonuç : Kız sana aşık olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri