Teklif-Kız'a Açılma-Hoşlandıgımı İtiraf Etme

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Böyle bir konu açabilmek bile cesaret işi bence... Sen bu işi halledersin... :D

Teklifi telif diye okudum konu bambaşka çıktı ben iyi diilim galiba

not: sadece ilk sayfanın yorumunlarını okudum.

acıl lan ne olucaksa olsun de ama dershanen bir bitsin be koçum 2 nize de yazık etme

Allah yardımcıın olsun 8 Sınıfta sevigim vardı evide yolumun ustuydu her gün onunla aynı sokakta yürürdüm 1 kere olsun selam veremedim o yolun solundan bende sağından giderdim. Her gün dua ederdim beni çağırıp bana selam vermesi için :) beden dersinde eve giderlerdi son 2 dersi yapmazlardı bende sınıftan kaçardım :D en son selam verdiginde zaten 1 hafta kalmıştı karneye :D sonra taşınıp gittiler. :)

Kusurua bakma konunu baltaladık " Baltalığımı Tazelediğin için yazmak istedim " :D

öncelikle doğal ol hocam en içten şekilde durumu anlat etkileyecek bi sürpriz yap ve sonra konuş onunla içini dök ama şimdiden evlilik filan deme kıza :D kendinede deme aslında evlilik filan bunlar sonraki işler bi sevgili olun birbirinizi ölçün tartın bakalım arakdaşken olduğu gibi güzel gidicekmi ilişki buna bakın

Konuşurken kızın gözlerinin içine bak en derine bak. Zaten gözlerin herşeyi anlatacaktır..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin hormanlar tavan yapmış durum da şu an onun için düzgün düşünemezsin hani derler ya gönül bu aka da konar b...ka da heh işte burdaki deyiş bu hormonların karışmasından gelir onun için biraz bekle acele etme çünkü nasıl başlarsan öyle gider bu birlikteliğin senin için iyimi kötümü olacağını şu an bilemezsin ama yaşamadan bilemem ki diye düşünebilirsin bazı şeyleri yaşamadan da bilebilirsin iler de evliliği bile düşünebilirim yazmışsın onun için acele etme diyorum bur da sadece senin düşüncelerin önemli değil kızın ailesi ve senin ailen de önemli bunları niye yazıyorum çünkü maazallah başına bi iş gelir hormanlardan dolayı sonra demedii demee diye kardeşim...

Bu tarz konularda genelde beklenmedik zamanlarda karşındakine açılman daha olumlu sonuçlar verebiliyor.Daha önce hiç muhabbetim olmayan kişilerde bile olumlu sonuç vermişti ki sen anlattığına göre yakından tanıyorsun.İhtiyacın olan sadece cesaret,olumsuz cevap alırsan da üzülme bir gün doğru insanı sen bulmasan da o seni buluyor.

KIZ sımdı mesaj attı bulusmak ıcın yarın :D: D:: D: :D: D:SA:FAS:DF:ASF:ASD:F

edit: bulustuktan sonra olanları anlatırım :D :D: :D

Ben 7 yıl sevdim hala seviyorum. Orta 2'deyken başladı yangın şimdi hala yanıyor ve sönmüyor. Başka kızlarla da olmuyor. Herkesi ona benzetmek can yakıyor. Sana şu kadarını söyliyim ;

Ya sevmekten vazgeç yada sevilmekten.
Sevdikçe yanarsın ebediyen.
Sevildikçe, sevene eziyet.
Ya sev sevebildiğin kadar sonsuzluğu,
Ya da sevil ve söndür tüm ateşin korunu.

Sevdiği kadar sevilmez insan hiçbir zaman.
Önce sevmeyi öğrendi insan,
Sonra da sevdiği kadar sevilmemeyi.
Yanarsın ve yanarsın.
Sevdiğin kadar değil sevilmediğin kadar yalnızlığına yanarsın.

Cıkolata candır. Dersınızı calısın sonra gıt cafeden 2 kahve kap gıt yanına tam kahvesını yudumlarken cıkar cebınden cıkolatayı kendın ac bır parca kopar ac bakıyım agzını de yavasca bırak sonra de kı sana omur boyu cıkolata yedırmek ıstıyorum :D :D :D

madem ders çalıştırıyor. tut defteri ilk sayfaya Ben ikinci sayfaya Seni üçüncü sayfayada Seviyorum altına soru işareti koy altada iki kutucuk evet yada hayır hangisi doğru de seçsin birini :D

Bende yardım istiyorum okulda güzel bir kız benden hoşlanıyor söyleyemedi ama hal ve hareketlerinden anlıyorum gözlerimin içine bakıyor ben kaçırıyorum yine anlamıyor ne yapim buna soğuk davranıyorum yine bırakmıyor peşimi :D

Ben 7 yıl sevdim hala seviyorum. Orta 2'deyken başladı yangın şimdi hala yanıyor ve sönmüyor. Başka kızlarla da olmuyor. Herkesi ona benzetmek can yakıyor. Sana şu kadarını söyliyim ;

Ya sevmekten vazgeç yada sevilmekten.
Sevdikçe yanarsın ebediyen.
Sevildikçe, sevene eziyet.
Ya sev sevebildiğin kadar sonsuzluğu,
Ya da sevil ve söndür tüm ateşin korunu.

Sevdiği kadar sevilmez insan hiçbir zaman.
Önce sevmeyi öğrendi insan,
Sonra da sevdiği kadar sevilmemeyi.
Yanarsın ve yanarsın.
Sevdiğin kadar değil sevilmediğin kadar yalnızlığına yanarsın.

Katılıyorum.. Bir kere seversin, bir kere aşık olursun hayatta. Bence bu böyle. 2 kere aşık olunmaz ve herkesi aşık olduğun kıza benzetirsin. Ve bu ilişkinin olma ihtimali yoksa, hayatta en zorlu günler, aylar, yıllar başlamış olur.. Allah tüm aşık olanlara sabır versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri