tekrar kullanılan içerik // sorununu galiba çözdüm.

• Kullanıcı engin130687
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

engin130687

Kayıtlı Üye
arkadaşlar tamamen kendi ürettiğim videolardan tekrar kullanılan içerek hatası aldım ve 150 ye yakın video sildim ve hata ettim.
çok büyük kanallarda da bu hatanın olduğunu fark ettim ve araştırdım sonunda hatanın nasıl çözüldüğünü bulduğumu düşünüyorum.
ben anroid oyunlar atıyorum ve oyun olarak çoğu kanal aynı içerikleri üretiyor. her ne kadar video çalmasanızda aynı içerik aynı oyun. burdaki sıkıntı kendinize özgü bişiler yapmanız. kendizine özgüden kastım şu değil. araba sürme oyununda adam araba sürüyor sen o arabayı uçur değil. sende o arabayı süreceksin ama BAŞLIK, AÇIKLAMA, VİDEO KAPAK RESMİ gibi meta verilerin kendinize özgü olması. bunu nasıl yaparsınız en başit çözümü resimlere ve videolara sabit filigran ekleyerek video boyunca kalacak şekilde.
Filigranın kapak resminde gözükmesi ve video sırasında da tamamen gözükür olması gerekiyor. (opaklığını düşürebilirsiniz)

şimdi kendim bu yöntemi deniyorum ve para kazanmaya tekrar başvuru yapacam sonucu da burdan açıklıyacam.

Bu sorun bende de maalesef var. Videoyu ilk ben yapıyorum atıyorum, başka birisi benim videomu yahut benim başlığımı alıp paylaşıyor. Bu sayede tekrar içerik oluyor. Bu yöntemi aşma yollarını başarabilen varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılar

Telefon ve tc kimlik ekleyin onaylı üye olabilirsiniz. Takip. Arkadaşıma ilettim.Teşekkürler.

fligran yada logo ile Çalınmasını engelleyebilirsin bir ölçüde.....ama bu tekrar kullanılan içeriğe çözüm olmaz.En başta boş bol kendi görüntün ve sesin olacak

Son düzenleme:
kendi içeriğinizden tekrar kullanılan alıyorsanız. çözümü çok başit. direk youtubeden biri ile iletişime geçtim. videolarınıza filigran koyun ve sizin videonuz olduğunu patentleyin bu sorunu ortadan kaldırın ben son 10 videomda filigran koydum başvuru süremin dolmasını bekliyorum dolduğu an başvuru yapcam burdan yazacam. açılıp açılmadığını

hatta çözümü uyguluyan kanallara örnek vereyim...
görüntü yok ses yok sadece görüntü var ve filigran ile hepsinin para kazanması açıldı.

örnek kanallar:
oddman games
android games
arabamatik
xbreaker mobile
gibi bir sürü örnek var
ses ya da kendinizi göstermenize gerek yok.

yotube çalısanının bana yazdığı kendini bi türlü belli et o kadarcık.

kendi içeriğinizden tekrar kullanılan alıyorsanız. çözümü çok başit. direk youtubeden biri ile iletişime geçtim. videolarınıza filigran koyun ve sizin videonuz olduğunu patentleyin bu sorunu ortadan kaldırın ben son 10 videomda filigran koydum başvuru süremin dolmasını bekliyorum dolduğu an başvuru yapcam burdan yazacam. açılıp açılmadığını

bir tane örnek filigranlı video linki atar mısın özelden ?

Ben geçenlerde bir videomuu yanlışlıkla sildim, şimdi tekrar yüklersem tekrarlanan içerik mi olacak? Kanalım özgün.

hiçbir değişiklik yapmazsan bence olur. render ile ufak bi değişiklik ile olacağını düşünmüyorum.

Çok korkutucu bir durum, para kazanma gidecek en kötüsü. O zaman ufak bir edit yapıp öyle paylaşayım. Olumlu/olumsuz yazarım buraya. Sağ ol.

konu dışı: android oyun kanalı varsa alınır :)

Aylık 1000tl gelirli kanalım var ve yeni bi kanal.
günlük 60 abone geliyor
20 bin teklif geldi düşünmedim bile vermeyi. :)

yeni bir kanal için harika teklifmiş bence hocam 20k çok iyi :) youtube pat diye alaşağı edebiliyor kanalları, tabi takdir sizin başarılar dilerim :)

hatta çözümü uyguluyan kanallara örnek vereyim...
görüntü yok ses yok sadece görüntü var ve filigran ile hepsinin para kazanması açıldı.

örnek kanallar:
oddman games
android games
arabamatik
xbreaker mobile
gibi bir sürü örnek var
ses ya da kendinizi göstermenize gerek yok.

yotube çalısanının bana yazdığı kendini bi türlü belli et o kadarcık.
Hocam bi skype adresinizi yazar mısınız?

5 Ay önce biri 210k aboneli diğeri 300k aboneli 2 kanalım bu sebepten kapandı ve ortalama 2 ay sonra hiç video silmeden açtırdım. İzlediğim yol: Oyunda sesin ve görüntün yoksa istediğin kadar logo koy red yersin. En azından video başında kendinizi 10 20 saniye gösterip "Selam dostlar bugün scary teacher oynuyoruz hazırsanız beğenileri attıysanız başlayalım" gibisinden birşeyler eklerseniz tekrar eden içeriğe düşmezsiniz. Tekrar eden içerik ayrıca birebir benzer başlık atanlara gelir "ör: a videosu: Granny Evden Kaçtı / b videosu: Granny Su İçiyor / c videosu: Granny Evine Sokmadı " yani sürekli aynı başlıklar aynı oyunlar oynarsanız tekrar eden içerik yiyorsunuz. Tavsiyem tekrar eden içerik yüzünden kapanırsa kanalınız facecam ile video çekmeye devam edin 1 yada 2 ay sonra tekrar başvuru yapın. Düz video atmaya devam ederseniz açılmaz denendi.

Son olarak Türk YouTube İçerik Oluşturucu Destek ekibiyle iletişim kuruyorsanız boşa zaman harcamayın hiç yardımcı olamıyorlar adamların yt algoritmasından haberleri yok. Onun yerine ingilizce metin yazıp [email protected] bu maille sorununuzu çözmeye çalışın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri