Selamlar, beni belki aranızdan tanıyanlar vardır. Tanınyan, tanımayan herkese kucak dolusu sevgiler... Yıllardır buraya girmiyorum -açıkçası böyle bir yerin varlığını dahi unutmuşum- Eski spamcılardanım ve üç beş özgün denemem de olmuştu hatırlayanlarınız olursa (midesiz çocuk gibi)
Epey zaman geçti. Nasılsınız? İyi misiniz? Beni soracak olursanız eh... O onlu yaşlardaki çocuk şimdi 23 yaşında. İzmir'de üniversite okuyor. Bir zamanlar spamla iyi paralar kazanıyorduk, çok sular aktı o köprünün ardından. Az önce maddi yetersizlikler sebebiyle tekrardan internet üzerinden para kazanma fikri geldi aklıma. E internetten para kazanma deyince de aklıma direkt burası geldi tabi ki. Şöyle girip detaylıca iş fikirlerini araştırmadan önce bu konuyu açmak geldi içimden. İnanın hiç bakmadım başka konulara. Dilencilik moduna geçiyormuşum gibi olmasın ama eğer bildiğiniz ve bu öğrenci kardeşinizle paylaşmak istediğiniz bir metod, bir çıkar yol varsa dm kutum ve bu başlığın altı sizlere her zaman açık. Fikri olmayan veya paylaşmak istemeyenlere de saygım, sevgim sonsuz. Çok ekmek yedik buradan hep birlikte. Sizleri seviyorum, inanın ki bu satırları yazarken gözümden yaş akmaması için zor tutuyorum kendimi
Acı tatlı o kadar hatıra var ki... Çatı katında çocukken oynadığım oyuncaklarımı bulmuş gibiyim şu anda. Neyse, bu kadar duygusallık yeter. Tekrardan ben geldimmm