Arkadaşlar elimde bir makale seslendirme programı vardı ve bununla videolar hazırlıyordum toplam 850 video olmuştu 3 5 dakikalık videolar 2 ay sonra 4bin saat Bin aboneyi tamamladım ve başvuru yaptım ve youtubeden gelen cevap Tekrarlanan içerik seslendirme size ait değil de bir robot gibi vs vs bişeyler yani kanalı kabul etmedi oysa bundan birkaç ay önce robot sesli bir kanalım vardı ve onaylanmıştım ve hatta ödeme de almıştım bu youtube'a yeni mi geldi bilmiyorum ama Tekrarlanan içerik adı altında bu tarz videoları artık kabul etmiyorlar sanırım ve gelen uyarı kanalınız otomatikleşmiş ve robot sunum gibi bir uyarı veriyor bilginize..
1115 aboneli kanal kaldı elimde artık ya satarım yada başka bir amaç için kullanırım otomatik seslerden kaçının . Önceden açtırmışsanız onlarda sıkıntı yok sanırım tam olarak bir bilgiye sahip değilim ama bildiğim tek şey artık para kazanmayı bu tarz içeriklere açmıyorlar
1115 aboneli kanal kaldı elimde artık ya satarım yada başka bir amaç için kullanırım otomatik seslerden kaçının . Önceden açtırmışsanız onlarda sıkıntı yok sanırım tam olarak bir bilgiye sahip değilim ama bildiğim tek şey artık para kazanmayı bu tarz içeriklere açmıyorlar
Son düzenleme: