Tel onaylı yt kanalı ve Twitter hesabı açılır

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tel onaylı Yt kanalı ve Facebook hesabı&Twitter hesabı açılır

Sipariş Alımı Açılmıştır​
Merhaba sipariş alımlarımız tekrar açılmıştır kapalı oldugu süreçte sipariş verip ödeme geçen kişiler oldugundan elimizde 500 civarı sipariş var şu anda o yüzden teslimatı aynı gün içerisinde isteyenler en fazla 20 adet sipariş verebilir anlayış ve ilginiz için teşekkürler herkese bol kazançlar.

Sipariş Alımı Açılmıştır​
Merhaba sipariş alımlarımız tekrar açılmıştır kapalı oldugu süreçte sipariş verip ödeme geçen kişiler oldugundan elimizde 500 civarı sipariş var şu anda o yüzden teslimatı aynı gün içerisinde isteyenler en fazla 20 adet sipariş verebilir anlayış ve ilginiz için teşekkürler herkese bol kazançlar.

skype ekledim. sahte-cennet

3c yi kuruttun sonunda

3c yi kuruttun sonunda
ayda 1 kere gelip buraya numaraları bitirdiğimi yazıp gidiyorsunuz sanki bu sistemi sadece ben kullanıyormusum gibi :) hiç aklınıza acaba ben numara almayı bilmiyormuyum diye bir düşünce geldimi acaba? benim bitirdiğimi düşünüyorsanız sürekli dilerseniz 10 numarayı 2.5 tl den satabilirim :)

ref alabilir miyim uygunsa.

ayda 1 kere gelip buraya numaraları bitirdiğimi yazıp gidiyorsunuz sanki bu sistemi sadece ben kullanıyormusum gibi :) hiç aklınıza acaba ben numara almayı bilmiyormuyum diye bir düşünce geldimi acaba? benim bitirdiğimi düşünüyorsanız sürekli dilerseniz 10 numarayı 2.5 tl den satabilirim :)

hesap satanların ve burayı kullananların hepsine yazıyorum doğru bi tek siz kullanmıyorsunuz ama bu site bizim için bi nimetti ben çok hesap açmadığım için almaya gerek duymuyorum günde 1 tane yerine göre haftada 1 tane açıyorum ama esas para kazanma devre dışı kalınca lazım oluyordu gmail bağlarken her kanal için onay istiyor hemen burdan hallediyordum numaraların hepsi kullanılmış diyor artık inşallah düzelir yeni numaralar eklenir

100 adet daha siparis verildi, bu sahte topluluktan kapanan kanallarım bir minnos a yarıyor :D

100 adet daha siparis verildi, bu sahte topluluktan kapanan kanallarım bir minnos a yarıyor :D
Geçmiş olsun hocam millet olarak sahte topluluk telif atmayı marifet sanan insanlardan olusuyoruz ne yazıkki :S
En kısa sürede kanallarınızı teslim ederim şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı işler minnoşcum

200 adet 15 dakikasi acik Youtube Hesabi almak istiyorum.

Mumkun ise skype uzerinden Youploader eklerseniz goruselim.

Tesekkurler.

10 hesap alındı teşekkürler.

50 adet YouTube hesabı almak istiyorum, bir iki sorum var özel mesajla dönebilirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri