Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alt kanal açmaktan mı bahsediyorsunuz ?
Evet tel onayi istiyor genelde ama bi hesabinda yaptigim degisiklikten aonra istemedi rahat 20 tane kanal actm askiya alinir belki diye 2 gun bekledm saglam duruyor
Denendi 100 küsüre kadar gittim alt kanalı tr pc den acıyorsanız ve sürekli mail acımına yakalanmadıysanız sürekli acıyor hesaba yurt dısından bir defa da girseniz o kanal sürekli tel istiyor ve CHROME kullanmıyorsanız)
Denendi 100 küsüre kadar gittim alt kanalı tr pc den acıyorsanız ve sürekli mail acımına yakalanmadıysanız sürekli acıyor hesaba yurt dısından bir defa da girseniz o kanal sürekli tel istiyor ve CHROME kullanıyorsanız)
bendede bazen tel onay istiyo, bazen istemiyo, hala cozmus degilim, nede yanlis yaptigimi
2013 yılından beri hiç alt kanal çalışmadım. Aslında çöp kanallar için çalışmak lazım. Ana hesaba video atmadıktan sonra kolay kolay kapanma oluyor mu?
Bende ana kanal hic calismadim 5 tane askiya alinan alt kanlim var ama alt kanal acip kazanmaya dewam wdebiliorm alt kanal candir gerisi patlican![]()
Alt kanal çalışmayın zaten arkadaşlar çalışacaksanızda 1-2 tane olsun geçenlerde 10-20 tane kanalın 4-5'tane alt kanal açarak çalıştım birinin başına bişey gelince hepsine sıçradı virüs gibi :S üstelik ana kanal'da hiç birşeyde yoktu ..
evettte hocam alt kanalın cok büyük avantajı var bir konuda. topluı kapanma sorununa bi cözüm olsa. harika olucak.
Yontemi 5 kisiye verdim hepside olumlu donus yaptilar patent bende![]()
Yontemi 5 kisiye verdim hepside olumlu donus yaptilar patent bende![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.