Telefon Alacak Olsanız Ne Alırdınız

S20FE var bende , isinma sorunlari var telefonda , uzun sure whatsapp da kamerali konusunca telefon cok isindi kaptiyorum diye uyari geliyor ve gorusmeyi sonlandiriyor.

Bu durumda ios kullanıcısı değilseniz size tavsiyem samsung olur neticede ondan da ekran tazeleme hızı 120 hz.

ios kullanıcısıyım..

---------- Spam Engelliyici 08:17 ---------- Önceki Mesaj 08:16 ----------

S20FE var bende , isinma sorunlari var telefonda , uzun sure whatsapp da kamerali konusunca telefon cok isindi kaptiyorum diye uyari geliyor ve gorusmeyi sonlandiriyor.

Nerden ve ne zaman aldınız? Exynoss modellerinde böyle bir sorun olduğunu bir çok kişi dile getirmiş. O yüzden 15-20 gün önce snapdragon işlemcili modeller gelmeye başladı o cihazda hiçbir sorun bulunmuyor. Şuan sadece bazı mediamark vatan ve samsungun kendi sitesinde satışı bulunuyor

Samsung a7 kullanıyorum 5 yıldır değiştiricem bende yine samsung alırım servisi var kafa ağrıtmaz

Apple ekosistemine bir kez alışınca bir daha başka cihaz almak istemiyor insan. Depolama gerçekten bir sorun teşkil ediyorsa yüksek hafızalı samsungu al geç derim + olarak muhtemelen hafıza kartı ve otg gibi anlık sorun çözen aksesuarlar da kullanabilirsin. Ayrıyetten 3D ile haşırneşir isen işin gereği Apple ekosisteminden uzak durmaya çalış. Dosya aktarımından kullanımına bir çok problem yaratıyor. Sonuçta kapalı sistem bir cihaz. Samsung diye de şartlandırmamak lazım bu arada nedense antipati duyduğum bir marka. Belki Xiaomi veya Huaweide de güzel cihazlar vardır, bakmak lazım detaylı.

Apple ekosistemine bir kez alışınca bir daha başka cihaz almak istemiyor insan. Depolama gerçekten bir sorun teşkil ediyorsa yüksek hafızalı samsungu al geç derim + olarak muhtemelen hafıza kartı ve otg gibi anlık sorun çözen aksesuarlar da kullanabilirsin. Ayrıyetten 3D ile haşırneşir isen işin gereği Apple ekosisteminden uzak durmaya çalış. Dosya aktarımından kullanımına bir çok problem yaratıyor. Sonuçta kapalı sistem bir cihaz. Samsung diye de şartlandırmamak lazım bu arada nedense antipati duyduğum bir marka. Belki Xiaomi veya Huaweide de güzel cihazlar vardır, bakmak lazım detaylı.

kafamdaki tek sorun zaten İOS'a alışmış olmam ve 7 senelik telefonun dahi stabil ve akıcı olması. Böyle bir işletim sisteminden androide geçer miyim (geçsem bile samsungdan başkasını almam o da ayrı bir konu) geçtiğim zaman bariz farklar yaşar mıyım bilmiyorum

hocam ben iphone kullanıyorum şahsen iphone harici telefon alacaksam xaomi den başka almazdım ve çevremede bu şekilde önerdim alanlar herkez memnunlar

telefonla fazla uğraşınız yoksa klasik sosyal medya ve günlük kullanım için vakit ayırıyorsanız huawei p20 falan yeterli olur. ben mate 20 lite kullanıyorum 2018 de almıştım pek bi sıkıntısı yok bikaç kez düştü de. he kusursuz mu, hayır. muhtemelen düşüşler sebebiyle bazen çok nadir de olsa kitlenme, donma yapabiliyor ama o kadar. %98 sorunsuz.

tabi spigen kılıfın etkisi büyük. o olmasa parçalanırdı muhtemelen.

oppo lara da bakabilirsin hocam suanki piyasa icinde fiyat performans ürünüdür.hem yüksek hafıza hemde kameları güzel cekim yapıyo.bi modellerini arastır istersen

Sony çekildiği için xz1 i yaptırıp yaptırıp kullanıyorum. 4. Senesine girdi, yağ gibi akıyor hala. Şuan alacak olsam iphoneden başkasını düşünmezdim, o kadar para vermek istemediğim için mümkün olduğunca erteliyorum. Model olarak 12 veya 12 mini düşünürdüm. Samsung gelecek nesillerde s10e gibi compact bir model üretirse belki o da güzel bir seçenek olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri