telefon geldi bilişim suçundan

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçenlerde yani bu yaz benide bir avukat aradı
eski sitelerimdeki bir haber yazısı yüzünden
mahkemeye falan verceklermiş hala verecekler :D

geçen gün teyzemide aramışlar internetten dolayı sıkıntı var diye ama sorun şu ki teyzemde internet bağlantısı yok :)

böyle şuçlarda telefonla aramazlar kapıyı kırıp içeri girerler :D

hocam için rahat olsun aramazlar, kapına gelirler, biz niye geldik biliyo musun "ahmet" derler sen de evet biliyorum dersin :D

zaten öyle bişey olursa hiç kasma yapmadım etmedim diye, direk bilgisayarla beraber teslim ol gitsin :D :D

zaten o duruma geldikten sonra yani evine mit ile interpol ajanları baskın yaptığında emin olki uzun bir listeleri olur inkar etmeye bile fırsat tanımazlar
ben yapmadım demene gerek kalmaz hemen en iyi avukatları bulman gerekir

internette site açtık bilgisayar tamir bakım onarım üzerine arkadaşlarla siteninde sağ üst köşesine numaramızı yazdık sonra birgün arkadaşlarla nargile keyfi yaparken bir telefon geldi bilmem şirketimizin vergi borcu varmış felan :D sonra adama yalnış adres tarifi ettim vs. atlattık sonra araştırdım bunu tabii aklım karıştı biz o alan adını satın almadan önce öyle bi şirket varmış sonra iflas etmiş şirketin alan adıda bizde olunca google da da arayınca ilk sırada çıkıyordu hemen bizi aramışlar :D :D :D internet aleminde temkinli olmak gerek :D

bilişim suçu ise büyük ihtimal akp li üyelerden birinin gizli kasetini falan yayınlamışsındır yada cemaatten.

Yada şöyle bir şeyde olabilir dolandırıcılar evleri arayıp kandırmayada çalışıyor olabilir.Mesela sen evde olmasan anneni dolandırmaya çalışacaklardı belkide oğlunuz şu suçu işledi şuraya para yatırın falan filan.

numarası çıktı arasam mı ki ?

telefon geldi bilişim suçundan arıyoruz dediler çok korktum annem çıktı bana verince kapadı gerçek midir acaba bir daha ararlar mı ?

Arkadaşım ben bilişim suçlarıyla birazcık tanısıgım korkma önemli bişey değildir zaten önemli bir şey oldugunda sabah 7 gibi eve baskın yapıyolar mp5 miydi neydi onlarla 3 araba geliyolar 2 si eve çıkıyor 1 aşağıda bekliyor :D

Arkadaşım ben bilişim suçlarıyla birazcık tanısıgım korkma önemli bişey değildir zaten önemli bir şey oldugunda sabah 7 gibi eve baskın yapıyolar mp5 miydi neydi onlarla 3 araba geliyolar 2 si eve çıkıyor 1 aşağıda bekliyor :D
içimi ferahlattın :D bu arada aradığım numaraya ulaşılmıyor öyle bir numara yok diyor karakola gitmediim çevremdekiler güllerler sana dedi açıkçası korktuğumdan gidemedim

Dün 11 tl kazanmışsın ya bugün 111 tl kazan devam bir şey olmaz. ;)

Kanmayın böyle şeylere. Adamlar vergi dairesi adı altında mesaj atıyorlar size ait vergi borcu bulunmaktadır diye. :D Bence sıkıntı yok paniğe gerek yok.

100 lercek kez +18 sitelerim tib tarafından engellendi bana bişey olmadı sanamı olacak :)
hem kendin açıklamışsın zaten annen konuşmuş telefonu sana verince kapatmışlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri