Telefon Onayı Hakkında

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Merhaba,

5 kanalınız varsayalım. Bu 5 kanalda da aynı telefon ile mi doğrulama yapıyorsunuz? (Google ve YouTube ikisi için) Yoksa her hesapta farklı numaralar mı?

Google ve youtube 'ye bağlı çalışıyorsanız sistem sizin her attığınız adımdan haberdar ip, mail ismi, çerezler, kullanıcı ismi o da olmadı adamlar o kadar salak değildir, 10 'larca kanalın hangi adsenseye bağlı olduğunu bilirler herhal ;)

Senin aklına takılan sanırım toplu kapanma , bu konu hakkında benim düşündügüm , youtube 1 numara ile 5 kere onaylatmana izin veriyor dimi ? Yani bi insanın 5 tane almasını mantıklı görüyor , 10 15 kanal zararlı diye düşünüyorum çünkü youtube için 10 15 kanal etik olsaydı adam neden 1 numarada 5 kere onaylatma hakkı ile sınırlamış ? Özet olarak böyle düşünüyorum ben .

Ve evet Gmail için 5 Youtube için 5 Kullanım hakkı oldugunu biliyorum ben , Gmail ve Youtube birbirinden bagımsız .

вαттυѕαу;38391' Alıntı:
Senin aklına takılan sanırım toplu kapanma , bu konu hakkında benim düşündügüm , youtube 1 numara ile 5 kere onaylatmana izin veriyor dimi ? Yani bi insanın 5 tane almasını mantıklı görüyor , 10 15 kanal zararlı diye düşünüyorum çünkü youtube için 10 15 kanal etik olsaydı adam neden 1 numarada 5 kere onaylatma hakkı ile sınırlamış ? Özet olarak böyle düşünüyorum ben .

Ve evet Gmail için 5 Youtube için 5 Kullanım hakkı oldugunu biliyorum ben , Gmail ve Youtube birbirinden bagımsız .

10-15 etik değilse neden 1 adsense hesabına 500 kanal bağlatsın?

10-15 etik değilse neden 1 adsense hesabına 500 kanal bağlatsın?

Güzel soru , cevabıda yok haha :D Bilmiyorum ama benim gördügüm , izlenimlerim adam kanallarım kapatıldı diyor kaç tane kanalın vardı diye soruyosun 15 25 , bilemiyorum artık , yada 25 kanala 1.000er tane video atmaktan mı acaba

Tek telefonla yinede 1 mail adresi açmanızı tavsiye ederim .
Zaten telefon onayı yapmak için siteler var .
Forumda da konualrı mevcut .
Ben yeni açtığım kanalda yeni telefon numarası alıp onaylıyorum .

Son zamanlarda bu tür başlıklar çok açılmaya başlandı .
Büyük ihtimal Youtube artık aynı İP ve Aynı telden olan 1 kanalı diğer kanallarla aynı ise İp ve teli kapatıyor olabilir .

Bu tabiki sadece benim düşüncem .
Kesin gerçektir diyemem .

Ama 1 yeni hesap açıp , ipi resetlemek en fazla 10dk sürer .
Bunuda aklınızdan çıkarmayın .

Chrome ile yükleme yapmamızda da sakatlık olabilir. İstediğin kadar IP değiştir Chrome YT gibi kendine ait sitelerde cibiliyetine kadar araştırma yapabilir.

4 gün içerisinde 14 kanal açtım. Bunları 7 + 7 farklı ip ler olarak açtım. İlk açtığım 7'nin içinde 5'i IE idi. İkinci yedi full chrome. Full Chromelar bugün kapatıldı. ilk açtığım 7 ise duruyor. Tabi benim bu söylediğim pek bilimsel değil.

Geçen forumda bir arkadaş Google+ hesabı açmaktan bahsetmişti spamdan kurtulmak için. Bu 14 hesapta onun dediği şekilde Google+ hesabı açtım. Affetmedi Google.

dostlarım. aynı telefonu çok kullanıldığı zaman hata veriyorsa, sesli çağrı yaparak sorunu geçebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri