Telefon Onayına Yeni Çözüm Sınırsız (Detaylı Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
Sabahtan berı 20 den fazla numara dedım SIFIR HATA :D

Bişileri yanlıs yapıyor olmayasın hocam :S

Tam dedim şuna kanıtlayayım. Yeni numara aldım. Resmini çektim. Onay yerine gelip numarayı yazdım tam hata verdiğinin resmini çekeyim derken numarayı kabul etti. Hocam harbiden 10 larca yaptım hata verdi tam sana (yanlış anlamazsan kapak yapayım derken) hata vermedi. Sadaka mı verdin nedir son günlerde :)

Tam dedim şuna kanıtlayayım. Yeni numara aldım. Resmini çektim. Onay yerine gelip numarayı yazdım tam hata verdiğinin resmini çekeyim derken numarayı kabul etti. Hocam harbiden 10 larca yaptım hata verdi tam sana (yanlış anlamazsan kapak yapayım derken) hata vermedi. Sadaka mı verdin nedir son günlerde :)
10 tane numara aldım hepside çalıştı hocam.Sen bu aralar imanı bırakma :D

Hacım bana kapak mapak yapman sorun degıl maksat işin görülsün ...
Bende ingilizce yada almanca yok ılk sıteye gırdım , Kayzer hocanın videoya da bakmadım nasıl olsa mantık aynı mantık böyle yerlerde , mantık düz mantık dıyerek :D belkı sende benım gıbı yapmıssındır dıye soyledımdi :)
Hallettıysen sorun yok , ciddi ciddi dun 20 kanal onayladım hepsıne 1 kerede nuara verdı , hepsıne verdıgı numarayı kabul ettı :)

Bak demek ki sorun sende :D

http://www.ytpara.com/1032121-post123.html

Paylaşım yapılmasa artık keşke foruma bazı kısıtlamalar getirilmeli

Paylaşımı yapan admin.Adminedemi kısıtlama getireceksin :D

Gerekirse gelmeli serkan abinin ban yediği günleri hatırlıyorum hocam ben.Paylaşım olarak değil de üye sayısında ve forumun indexi hakkında bazı çalışmalar yapılmalı kesinlikle google'a index vermemeli forum.:)

Asdfghjjsgshaj
daha dun dedim bizim cocuklara siparis verin kanallari bu sistem 3 gun ayakta durmaz die.
iyi ki bu sisteme guvenmemisim. Kayzer ustad saolsun ama paylasmasa kendi kullanirdi en azindan

Zamanında bir sayaç servisi vardı adamlar sadece Türkiye'ye engel koymuşlardı (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri