20'den fazla numara denedim hep hata aldım. Ne çabuk tükettiniz burayı ya![]()
Sabahtan berı 20 den fazla numara dedım SIFIR HATA
Bişileri yanlıs yapıyor olmayasın hocam :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20'den fazla numara denedim hep hata aldım. Ne çabuk tükettiniz burayı ya![]()
Sabahtan berı 20 den fazla numara dedım SIFIR HATA
Bişileri yanlıs yapıyor olmayasın hocam :S
10 tane numara aldım hepside çalıştı hocam.Sen bu aralar imanı bırakmaTam dedim şuna kanıtlayayım. Yeni numara aldım. Resmini çektim. Onay yerine gelip numarayı yazdım tam hata verdiğinin resmini çekeyim derken numarayı kabul etti. Hocam harbiden 10 larca yaptım hata verdi tam sana (yanlış anlamazsan kapak yapayım derken) hata vermedi. Sadaka mı verdin nedir son günlerde![]()
Tam dedim şuna kanıtlayayım. Yeni numara aldım. Resmini çektim. Onay yerine gelip numarayı yazdım tam hata verdiğinin resmini çekeyim derken numarayı kabul etti. Hocam harbiden 10 larca yaptım hata verdi tam sana (yanlış anlamazsan kapak yapayım derken) hata vermedi. Sadaka mı verdin nedir son günlerde![]()
Daha 1 tane mail aldım modeme rest attım 2.yi açarken site çöktü![]()
2 günde site pert oldu.Ne diyeyim hızımıza yetişecek yokEn az 2 ay direnir diyordum ama işte...
Paylaşım yapılmasa artık keşke foruma bazı kısıtlamalar getirilmeli
Paylaşımı yapan admin.Adminedemi kısıtlama getireceksin![]()
Şuan sitede sorun var sanırım
hayvan gibi şey yapıyorsunuz ya (tabi çöker
![]()
Asdfghjjsgshaj
daha dun dedim bizim cocuklara siparis verin kanallari bu sistem 3 gun ayakta durmaz die.
iyi ki bu sisteme guvenmemisim. Kayzer ustad saolsun ama paylasmasa kendi kullanirdi en azindan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.