Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EYVAH EYVAH(
Arkadaşlar tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben bu ring ringi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sabah baktımki ringring döneminden bu yana açtığım ve doldurduğum ne kadar kanal varsa askıya alınmış((
---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------
EYVAH EYVAH
(
Arkadaşlar tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben bu ring ringi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sabah baktımki ringring döneminden bu yana açtığım ve doldurduğum ne kadar kanal varsa askıya alınmış((
Ben deneme amaçlı fazla abanmadan ringring ile 10-15 kanal açmıştım hepsi kapandı. Ama tamamen ringringe bağlamıyorum. Benim pcde mail açma olayı zaten bomba yani. Pc mimlendi. Fakat ringringlede alakası var diye düşünüyorum..
Ama şöyle bir şey var. Bazı arkadaşlar burayı kullanıp o kadar mail açtılar kanalları hala sapasağlam.![]()
Doğrulama kodunu gönderirken bir sorun oluştu diyor. Herkestemi aynı ?
Buda patladı sanırım noları kabul etmiyor
aynen.. kabul etse bile çağrılar gelmiyor..
botlara bağlaya bağlaya bu sisteminde sonunu getirdiler..
şuanda kullandığım bi callromania kaldı.. o da bazen numara kullanıldı hatası veriyor.
zaten üye ol, onayla falan uğraştığımız yetmiyomuş gibi, numara kullanıldı dediğinde sil baştan bi daha..
arkadaşlar ringring 'e msj heliyormu ...
mesala ben hotmail onaylamak istiyorum ilk kayıtta benden sms yoluyla istiyor sms geliyormu ... yada hotmail onaylayacağım program bilen arkadaş yardımcı olabilir mi ?
sms gelmz sesli mesaj yapabilirsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.