Telefon Onayını Nasıl Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
gmail alırken baştaki onayı ve uzun videolar için gerekli onayı nasıl yapıyorsunuz?

K7.net kısa gönderiyor sesli mesajları yine.
Android ise sadece baştaki onayı hallediyor, uzun videolar önemli benim için.

Başka alternatif telefon onaylatma sistemi bilen varsa ayrıntılı bir açıklama yaparsa hepimizin yararına olur, saygılar herkese.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkdaşın sayesinde yapıyom

[MENTION=1958]Copyright[/MENTION] isimli arkadaşın önerdiği sistemi deneyeceğim birazdan

kesin çalışıp çalışmadığını burada bildiririm yine ama çalışıyor gibi duruyor.

bende çalışıyor sorun yok .
siz birşeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz .

o sayfada verilenleri harfiyen yaptım. ama networka bağlamadı hatası verdi durdu. o konuyu açan arkadaş. bir arkadaşı bilgisayarda çalıştıyor bir özel ayarı var habericem size dedi. gidiş o gidiş yanı

Konusu gelmişken sorayım. Ben telefon onayı yapmadığım halde bi hesabıma 15 dakikadan uzun videolar yükledim. Nasıl olduğunu anlamadım.

bende sorunsuz bi şekilde çalısıyor 20 adet gmail açtım

o sayfada verilenleri harfiyen yaptım. ama networka bağlamadı hatası verdi durdu. o konuyu açan arkadaş. bir arkadaşı bilgisayarda çalıştıyor bir özel ayarı var habericem size dedi. gidiş o gidiş yanı

forumda birkaç kişide daha olmadı demişti incubus , bu sizden kaynaklanan bir problemdir o zaman .
normalde sistem çalışıyor .
5 kanal açtım şimdiye kadar sorunsuz .
daha 5 numaram var , onlarda bitsin yeni numara alıcam
:cool:

r10 daki konuyu tekrar incele yazmış onun çözümünü sanırım

hocam daha dün kurdum sistemi gayet güzel çalışıyor bendede 5-6 tane daha az önce onaylama yaptım sizden kaynaklanan bir sorun sanırım.

sistemi şimdi denedim adım adım yaptım herşeyi

sistem muhteşem ötesi çalışıyor

anında çaldı cep telefonu uygulamam ve güzelce dinliyorsun kodu.

gerçekten çok teşekkürler arkadaşlar inanılmaz işime yaradı.

---------- Mesaj saat 21:05:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:38 civarında gönderildi. ----------

sistem efsane çalışıyor beyler

sistemi şimdi denedim adım adım yaptım herşeyi

sistem muhteşem ötesi çalışıyor

anında çaldı cep telefonu uygulamam ve güzelce dinliyorsun kodu.

gerçekten çok teşekkürler arkadaşlar inanılmaz işime yaradı.

---------- Mesaj saat 21:05:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:38 civarında gönderildi. ----------

sistem efsane çalışıyor beyler
Gerçekten çalışıyorsa bir tanıdım videosu yapın programla ilgili. hem sizlere para kazandırmış olur.
Ben cep telefonumada kurdum ama yine çalıştıramadım.
Yada benim bilgisayara teamweaver ile bağlanıp gösterirsen minnnetkar olurum

Gerçekten çalışıyorsa bir tanıdım videosu yapın programla ilgili. hem sizlere para kazandırmış olur.
Ben cep telefonumada kurdum ama yine çalıştıramadım.
Yada benim bilgisayara teamweaver ile bağlanıp gösterirsen minnnetkar olurum

Bu kadar muhabbetim geçmiş biri gelip atsaydı mesaj bari :D burada da varım nedir bu telaş, burada kaldırılmıştı konum ondan paylaşmadım bir şey konu hakkında ama sürekli forumdayım sonuçta. Teamviewer ile gece halledebilirim. Videoyu da çekeriz ama orada yazılanlardan daha iyi olmaz video yani oradan yapmanıza rağmen olmuyorsa.

YAPMANIZ GEREKEN ŞEY:

Proxy ayarının yanındaki tiki kaldırmak.

O zaman çalışır :D

Eğer o da olmadıysa register yazmayı unutmuşsunuzdur telefon numarasının yanına.

Sıkıntı olursa söyleyin. Sorunsuz çalışıyor sistemime laf ettirmem :D

çok dikkatli şekilde herşeyi uygulayın sorunsuz çalışıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri