Telefon Onayını Nasıl Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu kadar muhabbetim geçmiş biri gelip atsaydı mesaj bari :D burada da varım nedir bu telaş, burada kaldırılmıştı konum ondan paylaşmadım bir şey konu hakkında ama sürekli forumdayım sonuçta. Teamviewer ile gece halledebilirim. Videoyu da çekeriz ama orada yazılanlardan daha iyi olmaz video yani oradan yapmanıza rağmen olmuyorsa.

YAPMANIZ GEREKEN ŞEY:

Proxy ayarının yanındaki tiki kaldırmak.

O zaman çalışır :D

Eğer o da olmadıysa register yazmayı unutmuşsunuzdur telefon numarasının yanına.

Sıkıntı olursa söyleyin. Sorunsuz çalışıyor sistemime laf ettirmem :D
Tamam hocam . gece halledelim. Skype ekle sen beni. ordan dan teamweavera geçeriz
Benim skype: ilbocan
umarım hallederiz

helal olsun çırpınıp duruyordum kanal açmak için kaç gündür konuyu yeni gördüm ellerine kollarına sağlık yaptım oldu teşekkürler [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] :)

sonunda ya karı beni çıldırtmaya başlamıştı eksik numaralar yüzünden ...

bi yerde atladım galiba 1 telefonla kaç onay yapabiliyoruz??

4 onay yaptım 10 numara sistem valla.tel sıkıntı olmaz kimsede.mesaj'ıda desteklese on numara olurdu

k7.net'den bir kaç sefer deneyince ( bu 4 de olur 5 de ) uzun ses dosyası geliyor. Genelde 20 KB'nin üzerinde gelince 6 haneli kod duyulabiliyor. Geçenlerde 5 tanesi duyuluyordu ötekini de tüm rakamları deneyerek buldum :D

4 onay yaptım 10 numara sistem valla.tel sıkıntı olmaz kimsede.mesaj'ıda desteklese on numara olurdu

Mesajı da destekliyor; ancak İngiltere üzerinden bir serverdan gelirse :) upcloud örneğin mesaj gönderdiğinde dinlenebiliyor mesaj da. Mesaj bildirme servisi deyip mesajı okuyor :)

Mesajı da destekliyor; ancak İngiltere üzerinden bir serverdan gelirse :) upcloud örneğin mesaj gönderdiğinde dinlenebiliyor mesaj da. Mesaj bildirme servisi deyip mesajı okuyor :)

Hocam ben sistemin sonunta çalıştıra bildim. Şuan çalışıyor durumda.
o aldığımız 10 tane numaradan herhangi birini kanal onaylamaya girdiğimiz bu programı mı arıyor yada sms mı gönderiyor bu programa. programda bu numaralar görünmüyor sanırım

Hocam ben sistemin sonunta çalıştıra bildim. Şuan çalışıyor durumda.
o aldığımız 10 tane numaradan herhangi birini kanal onaylamaya girdiğimiz bu programı mı arıyor yada sms mı gönderiyor bu programa. programda bu numaralar görünmüyor sanırım

Aynen hocam. Programda görünür hale de sokabilirsiniz de ne gerek var :D aratın en iyisi dinleyip yazın en garantisi o ben öyle yapıyorum :)

10 numara aldım 5-6 hesap onaylattım suan hiç ellemedeğim numaralar kullanıldı diyor :(

10 numara aldım 5-6 hesap onaylattım suan hiç ellemedeğim numaralar kullanıldı diyor :(

Bazıları telefonu alıp onay yapıp bırakıyor aynı telefon size geliyor, telefonları kullandıktan sonra bırakmayıp bir maille yeni hesap açarsa herkes böyle sorunlar olmaz :D tek maille sınırsız yapmak istersen başkalarına engel oluyorlar sonra :D

Şimdi fark ettim. Bu program eğer bilgisayar kablosuz olarak intenete bağlanıyorsa çalışmıyor. Kablolu bağlantıda çalışıyor sadece.
Kablolu olarak bağlanırken benim inteneti kesiyor sürekli. Kabloyu bilgisayara takınca çalışıyor

ne işdir ya anlamadım daha dün yapmıştım olmuştu onay alıyordum şimdi denedim gelmedi tel kullanıldı dedi bende hangi numaraya onay alsam diye klasörü açmak istedim bi türlü açılmıyor username and password bad correct diyor hatalı diyor aslnda doğru giriyorum neyse sorun reset şifrem bir türlü mailime gelmiyor defalarca dednedim mailimide doğru giriyorum ne yapabilirim başka ???

ne işdir ya anlamadım daha dün yapmıştım olmuştu onay alıyordum şimdi denedim gelmedi tel kullanıldı dedi bende hangi numaraya onay alsam diye klasörü açmak istedim bi türlü açılmıyor username and password bad correct diyor hatalı diyor aslnda doğru giriyorum neyse sorun reset şifrem bir türlü mailime gelmiyor defalarca dednedim mailimide doğru giriyorum ne yapabilirim başka ???

Yeni mail ile yeni hesap aç abi :) ? En kesin çözüm..

Arkadaşlar programı sorunsuz ayarladım google sesli çağrı arıyor açıyorum kodların duymuyorum 26 saniye olup kapanıyor yokmu bunun bir çözümü?

Çoklu mail-kanal açanların hesapları kapanacak büyük ihtimalle. Max. 7 diyorum ben.

Neden böyle düşündünüz? ben de k7 ile facebook açmayı düşünüyordum çoklu ama sizin admin olarak bu düşüncenizden sonra şüphelerim oluştu açıklarsanız tezinizin nedenini seviniriz. Bize de yardımı dokunur ileri dönük. Teşekkürler... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri