serkannakres
Yasaklanmış
peki zeki mürende bizi görecekmi. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar.
Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.
Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz
Gereken alet edevat listesi
- Callcentic
- İpkall
- Express Talk
Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum
./RockNRolla
hocam bende çalışmadı nerde hata yaptık acaba yardımcı olabilirmisin videodakilerin aynısını yaptım.
Başka numarayı nerden alıcaz ben bir tane istedim;Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı dedi google. Başka numarada istiyemedim,bulamadım?
hocam bende çalışmadı nerde hata yaptık acaba yardımcı olabilirmisin videodakilerin aynısını yaptım.
Kardeşim seni nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum, bravo, ellerine, zekana, yüreğine sağlık.Merhaba arkadaşlar.
Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.
Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz
Gereken alet edevat listesi
- Callcentic
- İpkall
- Express Talk
Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum
./RockNRolla
Merhaba arkadaslar express talk tel dogrulama programinda kirmizi yaziyla proxy hatasi veriyor bilginiz varmi nasil duzeltebilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.