Telefon Onayları için Alternatif Yöntem Sınırsız

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Kardeşim seni nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum, bravo, ellerine, zekana, yüreğine sağlık.

Bu arkadaşa katılıyorum ellerin dert görmesin. bisey sorucam peki bu numarayı kac onaya kullancaz ve bıtıyosa da yenı kayıtmı alıcaz ?

Çalışmıyo diyen vadesi doldu dıyen arkdaslara selam olsun. Sistem saat gibi çalışıyor valla bi yerde hata yapıyosunuzdur ben 1 saattır vıdeoyu kac sefer ızleyıp tek tek tekrarını yaptım.

Bu arkadaşa katılıyorum ellerin dert görmesin. bisey sorucam peki bu numarayı kac onaya kullancaz ve bıtıyosa da yenı kayıtmı alıcaz ?

Çalışmıyo diyen vadesi doldu dıyen arkdaslara selam olsun. Sistem saat gibi çalışıyor valla bi yerde hata yapıyosunuzdur ben 1 saattır vıdeoyu kac sefer ızleyıp tek tek tekrarını yaptım.

Teşekkür ederim, Numarayı kullandıktan sonra aynı şekilde üyelik alabilirsiniz. 1 numaraya 1 tane kod değil bazen 4- bazen8 adet oluyor.

Teşekkür ederim, Numarayı kullandıktan sonra aynı şekilde üyelik alabilirsiniz. 1 numaraya 1 tane kod değil bazen 4- bazen8 adet oluyor.

hocam Area Code for your IPKall Number: boş geliyor genellikle. buna bir çare varmıdır acaba ? siz nasıl geçiyorsunuz böyle bir sıkıntı ile karşılaştığınızda

w13rab.jpg

usta k7.net den daha rahat değilmi telefon onayı yapmak.

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz. Hatası veriyor artık çalışmıyor sanırım

tel doğrulaması için birçok kez kullanıldı hatası veriyor bunun bi çözümü varmıdır numarayı değiştirmek vs.. ?

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] Express Talk programının seriali lazım var mı acaba program sürümü 4.35

dediklerini eksiksiz yaptım hesapları aldım herşeyde sıkıntı yok fakat aşağıdaki linke fotoğrafını yükledim böyle bir hata veriyor acaba Express Talk programı full sürüm olmadığı içinmi veriyor?

38800j.png

yaklaşık 50 tane Gmail hesabı alabilmek için sadece bir tek online telefon numarası yetiyormu yoksa herbiri için ayrı ayrı telefon numarasımı gerekli ? işin ilginci bu numara ile hiç gmail hesabı almadığım halde bir çok kez kullanılmıştır yazıyor ? onunda fotoğrafı alttaki linkde, yardımcı olursanız sevinirim.

8nn4mQ.png

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Teşekkürler güzel paylaşım için hayırlı ramazanlar

Burdan aldığımız numara ile 3cx ile onay yapabilir miyiz?
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]

Merhaba arkadaşlar.

Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.

Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz :)

Gereken alet edevat listesi

- Callcentic
- İpkall
- Express Talk

Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum ;)

./RockNRolla

üstat link ölü galiba 404 hatası veriyor. gerçi 1 yıl geçmiş üzerinden konu açılalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri