Telefon Onaylı Gmail Hesapları / 0,50 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan 40 gmail için Anlaşıldı pazartesi ödeme yapılacak..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

elde stok kalmamıştır şuandan itibaren stok güncellemeye başlıyoruz ödeme yapıldıktan sonra gmail hesapları yollanacaktır.Hızlı bir şekilde stok güncellenecektir.

Arkadaştan 10 ad hesap alınmıştır bot'a entegre edilmiştir, hepsi sorunsuz. isimler yabancı işini iyi yapan bir arkadaş.

Arkadaştan 10 ad hesap alınmıştır bot'a entegre edilmiştir, hepsi sorunsuz. isimler yabancı işini iyi yapan bir arkadaş.
yorumlarınız için teşekkürler,arkadaşa sipariş üzerine verilmiştir hesaplar,her zaman bekleriz hocam,satışlarımız devam etmektedir,şuan stokları güncellemekteyiz sipariş üzerine de hesap açmaktayız

Stoklarımızı güncelledik arkadaşlar ve güncellemeye devam edilecektir,satışlarımız devam etmektedir.Siparişe göre de hesap açmaktayız

Elimizde 20 adet hesap vardır,satışlarımız devam etmektedir.
Sipariş üzerine de hesap açmaktayız.

hocam hesapları göndericem fakat özel mesaj kutunuz dolu boşaltın lütfen

arkadaş güvenilir birisi 40 adet gmail ödemesi yapıldıktan 15 dk sonra hesapları teslim etti. ilgili bir kardeşimiz.. hesaplardan memnun kalırsam tekrar çalışmak isterim..
hesaplar yabancı şifreler güçlü.. mobil onaylı olarak teslim alındı.

arkadaş güvenilir birisi 40 adet gmail ödemesi yapıldıktan 15 dk sonra hesapları teslim etti. ilgili bir kardeşimiz.. hesaplardan memnun kalırsam tekrar çalışmak isterim..
hesaplar yabancı şifreler güçlü.. mobil onaylı olarak teslim alındı.

yorumlarınız için teşekkür ederim hocam,her zaman bekleriz hocam hesapları güle güle kullanın :)

güvenilir bir arkadaş, hızlı alışveriş, teşekkürler kendisine
20 hesap alınmıştır..

Stoklarımız güncellenmiştir,sipariş üzerine de hesap açmaktayız.

Elimizde 30 adet hesap bulunmaktadır,stoklar sürekli güncellenmektedir ve satışlarımız devam etmektedir

Elimde gmail kalmayınca kendim kullanmak için arkadaştan talep ettim 21 adet aldım.Aynı gunun aksamına hepsi kapandı.1 günlük emek çöp oldu.Sorduğumda kuzenim aynı IP'den açmış dedi.İyi satışlar..

Elimde gmail kalmayınca kendim kullanmak için arkadaştan talep ettim 21 adet aldım.Aynı gunun aksamına hepsi kapandı.1 günlük emek çöp oldu.Sorduğumda kuzenim aynı IP'den açmış dedi.İyi satışlar..

haklısınız hocam öyle bir sıkıntı oldu fakat şuan benden alan kişilere sorabilirsiniz varsa bir şikayetleri hesaplarla ilgili konuyu kilitleyin bir daha yapmam bu işi

stoklar güncellenmeye devam edilmektedir elde 50 adet hesap vardır,satışlar devam etmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri