Cevap: Telefon onaylı Gmail Hesabı Açılır !!!!
ip gizlemek....sorun burada.. yani ben öyle biliyorum..google i mal yerine koyamasınız google anlar bunu ve izin vermez hesablar gidebilir.
ip gizlemek saglıklı bi olay degli sonucta. herşeyin dogal ve normal olması güzel.
ama belki siz bunu bi kac aydır uyguluyorsunuzdur ve sorun cıkmadı şimdiye kadar..?
programla alıyorum hesapları ip sorunu çıkartmıyor.program dediğime bakmayın elle açıyorum hesapları.program sadece ip gizliyor ban olmasın diye.herşeyi elimle tek tek giriyorum telefon onaylarını falan.hemen teslim etmiyorum mesela bugün teslim ettim bir arkadaşa 50 tane onaylı hesap 3 saat civarı sürdü.gmail + youtube hesapları içinde istek geliyor onlarada yakında bir fiyat koyacağım.malum çok daha zahmetli bir iş oluyor çünkü.hesapların telefon onayları amerika / kanada / ingiltere numalarından oluşuyor..şu ana kadar banlanan olmadı inşda olmaz.
ip gizlemek....sorun burada.. yani ben öyle biliyorum..google i mal yerine koyamasınız google anlar bunu ve izin vermez hesablar gidebilir.
ip gizlemek saglıklı bi olay degli sonucta. herşeyin dogal ve normal olması güzel.
ama belki siz bunu bi kac aydır uyguluyorsunuzdur ve sorun cıkmadı şimdiye kadar..?