Telefon Onaylı Gmail+Youtube Hesabı Satılır

• Kullanıcı TeMpLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon onaylı Gmail Hesabı Açılır !!!!

programla alıyorum hesapları ip sorunu çıkartmıyor.program dediğime bakmayın elle açıyorum hesapları.program sadece ip gizliyor ban olmasın diye.herşeyi elimle tek tek giriyorum telefon onaylarını falan.hemen teslim etmiyorum mesela bugün teslim ettim bir arkadaşa 50 tane onaylı hesap 3 saat civarı sürdü.gmail + youtube hesapları içinde istek geliyor onlarada yakında bir fiyat koyacağım.malum çok daha zahmetli bir iş oluyor çünkü.hesapların telefon onayları amerika / kanada / ingiltere numalarından oluşuyor..şu ana kadar banlanan olmadı inşda olmaz.

ip gizlemek....sorun burada.. yani ben öyle biliyorum..google i mal yerine koyamasınız google anlar bunu ve izin vermez hesablar gidebilir.
ip gizlemek saglıklı bi olay degli sonucta. herşeyin dogal ve normal olması güzel.
ama belki siz bunu bi kac aydır uyguluyorsunuzdur ve sorun cıkmadı şimdiye kadar..?

ip gizlemek....sorun burada.. yani ben öyle biliyorum..google i mal yerine koyamasınız google anlar bunu ve izin vermez hesablar gidebilir.
ip gizlemek saglıklı bi olay degli sonucta. herşeyin dogal ve normal olması güzel.
ama belki siz bunu bi kac aydır uyguluyorsunuzdur ve sorun cıkmadı şimdiye kadar..?

4 haftadır yapıyorum.1 haftada burda olacak.şu ana kadar kimse ip sıkıntısından gelmedi.umarımda gelmez.zaten herşey doğal normal yollardan yapılıyor.illegal birşey yok

Merhaba. Hayırlı satışlar. Hocam hesaplar türk olabiliyormu ? türk telefonla onay ? ve ilerde onay isterse o telefon numarası onay yapıyormu tekrar. teşekkürler

Merhaba. Hayırlı satışlar. Hocam hesaplar türk olabiliyormu ? türk telefonla onay ? ve ilerde onay isterse o telefon numarası onay yapıyormu tekrar. teşekkürler

malesef türk telefonlarına onay yapmıyorum.yabancı numaralardan onay yapıyorum.ilerde tekrar onay istemez ama yinede isterse ben bizzat kendim yapıyorum onayı tekrar.

geçenlerde sağ üstte youtube hizmetten 10 hesap aldım suan 2 tanesi kaldı hepsi askıda o yüzden. yabancı hesaplara asla güvenip iş yapmam. ondan sordum türk varmı diye. hayırlı satışlar

geçenlerde sağ üstte youtube hizmetten 10 hesap aldım suan 2 tanesi kaldı hepsi askıda o yüzden. yabancı hesaplara asla güvenip iş yapmam. ondan sordum türk varmı diye. hayırlı satışlar

türk daha garanti olurdu belkide ama malesef.şu ana kadar bir çok kişiye yüzlerce hesap açtım hiç biri sorun yaşamadı.benim taktiğim farklıdır biraz :) dediğim gibi onay patlasa bile bana gelirsiniz ben tekrar onaylarım

türk daha garanti olurdu belkide ama malesef.şu ana kadar bir çok kişiye yüzlerce hesap açtım hiç biri sorun yaşamadı.benim taktiğim farklıdır biraz :) dediğim gibi onay patlasa bile bana gelirsiniz ben tekrar onaylarım

o zaman bi deniyelim sizin hesabı. 25 kanalın fiyatını pm atarmısınız. Bu yeşil ışık olayı düzelince alacağım yada şimdi bakalım

Arkadaşlar ben bu telefon olayını çözemedim ya neden herkes telefon onaylamaya çalışıyor anlamadm onaysız para kazanma aktif olmuyor mu eksileri artıları neler biri bana bunu açıklasa çok güzel olucak çünkü Serkan abi benim kanalların yüzde 80 i telefon onaysız demişti

5 adet, 15 dk dan uzun video yüklenebilen youtube kanalı almak istiyorum. Fiyat hakkında bilgi verebilir misin?

Mahsuru yoksa msn, skype ı da verirsen daha sonra konuşurduk.

5 adet, 15 dk dan uzun video yüklenebilen youtube kanalı almak istiyorum. Fiyat hakkında bilgi verebilir misin?

Mahsuru yoksa msn, skype ı da verirsen daha sonra konuşurduk.

özelden gönderildi.

evet arkadaşlar gmail + youtube onaylı hesap işlemlerimiz başlamıştır.fiyatlarımız ilk sayfadadır.

konuyu güncelliyorum

---------- Mesaj saat 23:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:24 civarında gönderildi. ----------

gmail + youtube onaylı hesap satışlarımız başlamıştır.

Sürekli mesaj yazıp konunuzu yukarı taşımaya çalışmayın.Aksi halde işlem uygulamak zorunda kalırız.

Arkadaşlar ben bu telefon olayını çözemedim ya neden herkes telefon onaylamaya çalışıyor anlamadm onaysız para kazanma aktif olmuyor mu eksileri artıları neler biri bana bunu açıklasa çok güzel olucak çünkü Serkan abi benim kanalların yüzde 80 i telefon onaysız demişti

hocam bu soruyu cevaplarsanız bende sevinirim,bu arada bende gmail hesabı almayı düşünüyorum :)

hocam bu soruyu cevaplarsanız bende sevinirim,bu arada bende gmail hesabı almayı düşünüyorum :)

Hocam bende bilmiyorum youtube islerini bilen ustadlara sormak gerek.onaysiz hesap satisimizda var zaten musteri ne isterse o

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri