Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 adet hesap alınmıştır arkadaş güvenilir
50 hesap alındı,mükemmel alışveriş..herkese tavsiye ediyorum)))
telefon onaylı sadece gmail hesabı aldığımızda, youtube hesabı olarak kullanmak için tekrar onaylatmamız gerekecek mi acaba ?
Kullandığın Telefonlar hangi ülke? Hesap açımlarını tek ip ilemi yoka her birini farklı ip ilemi açıyorsun? Program kullanarak arka arkayamı alıyorsun yoks organik bi şekilde kendin mi açıyorsun. bu konuda bilgi verirsen...
Aynı soru ile ilgili bende pm alabilirsem, 200 adet yt ve gmail onaylı hesap alımı yapmayı düşünüyorum.
Kanallar farklı iplerden mi açılıyo ? Ve açılan hesaplarda hiç toplu olarak askıya alınma gibi bi durum oldu mu ? Detaylı bilgilendirmeyi Pm olarak atarsanız bi paket almayı düşünüyorum..
pm alabilirmiyim ben de bi paket almak istiyorum
Paket 7 nin 50 tane hesap olanı için uygun fiyat verir misin?
Nexus 4 cihazımdan gönderildi
telefon numarası alabilir miyim? Görüşelim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.