Telefon Önerisi

Telefon Anketi

• General Mobile Discovery Elite

Oy: 0 0,0%
  • LG Google Nexus 5

• Samsung Galaxy S5

• Samsung Galaxy S4

• Kullanılan toplam oy
    15
Hocam Nasıl bir şey istiyorsunuz, ne amaçla kullanacaksınız ? Ona göre öneri yapalım.

IPhonelar oldukça stabildir ama bir o kadarda özelleştirme yapılamamaktadır.
Android telefonlar iphonelar kadar stabil değildir ama istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.Iphone alacaksanız 6yı bekleyin derim ister 6 alırsınız ister 5s fiyatı düşer onu alırsınız. Android alacaksanız belli başlı markaların amiral gemilerini alabilirsiniz. Önerilerim ; HTC One (m8) - Note 3 - Galaxy s5 - z2

Sen gecen aliyordun kaldı galiba. Bekle ifa dan sonra note 4 al.

mobil mesaj

iPhone özelleştirilebilir jailbreak yaparsanız androidden daha fazla kişiselleştirilebiliyor ve çok keyifli oluyor cihaz. Bir araştırın derim.

Hocam sana nasıl bişey lazım. markaların üst seviye modelleri herşeye yeterince yeter. sana büyüklükmü lazım kameramı yoksa tutuş rahatlığımı vs. bunlardan bahsetsen nokta atışı yapabiliriz

Yeni iphone u bekle 9 eylülde tanıtılacak onun dışında annemde z2 bende 5s var ikisindende memnunuz tabi şöyle birşey var hiçbir android bir ios değil. iphone 6 yı görmeden telefon alma zatende

Tüm telefonlar ısınıyo hocam z2 de çok ısınıyor misal tabi onun çözümü basit suya at soğuyo :)

:D aynen hocam acaba anneniz kaç aydır kullanıyor z2 de şöyle bi söylenti var 8 ayı geçtikten sonra su almaya başlıyomuş doğru mu siz ilk attığınızda öyle bi sorun oldu mu ya da ben bakkaldan su alsam üstüne döksem soğuk soğuk bişey olur mu :D

Iphone al keyfine bak 9 aydır 5s kullanıcısı biri olarak hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım, ele oturuşu büyüklüğü v.s her şekilde ideal kamera açısından tatmin edici Apple olması her zaman fark yaratır.

millet ayfon demiş ama, bende şu ayfonu sevemedim gitti nedense.

çevremde çeşitli modelleri kullanan arladaşlarımda görüyorum.

1-bataryası az gidiyor diye şikayetçiler. Yeni batarya almaya kalksan değiştiemsi bir ton para

2-resim çekiyon yanındaki başka model telefonla paylaşamıyon.

3-internetin az çektiği yerde hiç bağlanmıyor.

4-hafızası yetersizse çoğaltma şansın yok.

5-ota b*ka aytunes denen zıkkıma bağlanma derdi var.

6-androitdeki bazı uygulamalar ücretsiz ama ayfonda paralı.

7-birde ayfonun eski albenisi kalmadı kime baksam ayfon kullanıyor çoluk çocuğun elinde ayfon.

aklıma gelenler eksileri bunlar ben sevmiyorum o yüzden forever android ;)

Onu bunu bilmiyorum ama 8 - 9 tane teknoloji kanalına üyeyim GM ELİTE F/P olarak şuan en iyisi diye biliyorum izlediklerime dayanarak kullanmadım

ios boş bence iş google androidde android daha çok gelişir 1 yılda samsung veya htc bi modeli s5 şaşma derim hocam bende s4 mini kullanıcısıyım ama androidde şarz çok hızlı gidiyor iosda öyle değil tek kötü yön bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri