Ne alırsan al, sakın Windows Phone alma. Sakın. Hiçbir arkadaşına çevrene de aldırtma Windows Phone telefon.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Balta testinden başarısız çıktı almaktan vaz geçtim.Tüm telefonlar ısınıyo hocam z2 de çok ısınıyor misal tabi onun çözümü basit suya at soğuyo![]()
Arkadaşlar kararımı değiştirdim max bütçe 1300 1500 2000 2500 telefon için çok para gerçektende sanki ömür boyu oyun oynucaz :d
---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------
Discovery elite ya da g2 nasıldır ?
Arkadaşlar Merhaba Herkese Benim Telefon Eskidi Haliyle 2 Senedir Kullanıyodum Yenisini Almaya Karar Verdim Şuan Dünyanın En İyi Telefonu Hangisidir Hem Dayanıklı Hem Performanslı Hem Kasmayan Donmayan Herşeyiyle İyi Hangi Telefonlar Önerebilrsnz ? Max Bütçe 2000 2500
Ne alırsan al, sakın Windows Phone alma. Sakın. Hiçbir arkadaşına çevrene de aldırtma Windows Phone telefon.
aynen hocam acaba anneniz kaç aydır kullanıyor z2 de şöyle bi söylenti var 8 ayı geçtikten sonra su almaya başlıyomuş doğru mu siz ilk attığınızda öyle bi sorun oldu mu ya da ben bakkaldan su alsam üstüne döksem soğuk soğuk bişey olur mu
![]()
Ben NOKIA LUMIA 920 almayı düşünüyorum.
Neden Windows Phone alma diyorsunuz?
Nedenini biraz daha açarsanız sevinirim, sonradan pişman olmak istemem.
Ben NOKIA LUMIA 920 almayı düşünüyorum.
Neden Windows Phone alma diyorsunuz?
Nedenini biraz daha açarsanız sevinirim, sonradan pişman olmak istemem.
Aynen GM elite 1200tlye alınabilecek en iyi telefon tek eksik led tuşlarin işaretinin olmamasi telefonu Çok kaba gosterioGM elite al paranın kalan kısmıylada benim üni masraflarını karşıla![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.