olay anından 15 dk sonra evdeydim. Kamera kayıtları için evimin altındaki 2 bankayla görüştüm. Bankalar savcılık üstünden kayıtları verecekler. Kişinin yüzü cok açık olarak kesinlikle gözükecek şekilde apartman giriş çıkışını görüyor. Ben biliyorum ki bu kişiyi yakalatacağım. Fakat işde hep mahkemede kendi rızasıyla verdi şeklinde sıyırdıkları için birşey olamıyor. ama tüm imkanlarımla içeri attırmaya çalışacağım.
Neyse eve gidince eşim hiç kekelemez ve kekeliyordu. Çok büyük şok geçirmişti. Sabah beraber kahvaltı yaptık, ancak şimdi net konuşabildik. İlk başda inanmadım dedi, senin telefonun üstünden aranmamla inandım. Hangi banka kartı kullandığımızı, ne kadar paramız olduğunu söylemişler. Amaçları zaten evde olmayan benim şirketimde kasada duran yapı kredi kartımdı.
Bankayla sabah görüştüm, haftada o şubede 3 kişinin ortalama başına geliyormuş. Bizim bölgede yayılmış durumda. Eğitim durumu ilkokul veya master hiç farketmez. İnsanlar eşiniz içeridr bakın aradığım numara onun veya o numaradan çaldırıyorum onu kurtarmak istiyormusunuz dediğinde ve telefonu kapattığınızda herşey çok geç olur şeklinde bilinç altına gönderimler yapınca insan hipnoz oluyor. Eşime hiç kızmadım, giden para olsun. ortalama 15 bin tl lik altın giderim var. Değerli altınları zaten bankada tutuyoruz.
Olanla ölünmez, yapmak istediğim tek şey bilinçlendirmektir. Şahsen kızım okula gitse onun telefon numarası gibi gösterip beni aramış olsalar kapatırsan kızını unut deseler bende gerekeni yapardım. Belki canlarımız tatlı can. hiç birşey kolay kazanılmıyor, fakat ben eşimin veya kızımın kılına zarar gelmesindense varsın dolandırılayım hiç önemli değil.
Biz düşdük, siz düşmeyin. Artık teknoloji çok değişti. Ekranda bile 155 diyr gözüküp arama cok modaymış.