Telefonda Dolandırıldım - HERKES OKUSUN

Sendemi brütüs. Halkımız bilmiyor polisin telefondan aramayacağını Polis adamı evinden alır hele terör olayı için. Bu numarayla hakim savcı eşleri bile dolandırılmıştı gerçi basiret bağlanması oluyor herhalde insanlarda

olay anından 15 dk sonra evdeydim. Kamera kayıtları için evimin altındaki 2 bankayla görüştüm. Bankalar savcılık üstünden kayıtları verecekler. Kişinin yüzü cok açık olarak kesinlikle gözükecek şekilde apartman giriş çıkışını görüyor. Ben biliyorum ki bu kişiyi yakalatacağım. Fakat işde hep mahkemede kendi rızasıyla verdi şeklinde sıyırdıkları için birşey olamıyor. ama tüm imkanlarımla içeri attırmaya çalışacağım.

Neyse eve gidince eşim hiç kekelemez ve kekeliyordu. Çok büyük şok geçirmişti. Sabah beraber kahvaltı yaptık, ancak şimdi net konuşabildik. İlk başda inanmadım dedi, senin telefonun üstünden aranmamla inandım. Hangi banka kartı kullandığımızı, ne kadar paramız olduğunu söylemişler. Amaçları zaten evde olmayan benim şirketimde kasada duran yapı kredi kartımdı.

Bankayla sabah görüştüm, haftada o şubede 3 kişinin ortalama başına geliyormuş. Bizim bölgede yayılmış durumda. Eğitim durumu ilkokul veya master hiç farketmez. İnsanlar eşiniz içeridr bakın aradığım numara onun veya o numaradan çaldırıyorum onu kurtarmak istiyormusunuz dediğinde ve telefonu kapattığınızda herşey çok geç olur şeklinde bilinç altına gönderimler yapınca insan hipnoz oluyor. Eşime hiç kızmadım, giden para olsun. ortalama 15 bin tl lik altın giderim var. Değerli altınları zaten bankada tutuyoruz.

Olanla ölünmez, yapmak istediğim tek şey bilinçlendirmektir. Şahsen kızım okula gitse onun telefon numarası gibi gösterip beni aramış olsalar kapatırsan kızını unut deseler bende gerekeni yapardım. Belki canlarımız tatlı can. hiç birşey kolay kazanılmıyor, fakat ben eşimin veya kızımın kılına zarar gelmesindense varsın dolandırılayım hiç önemli değil.

Biz düşdük, siz düşmeyin. Artık teknoloji çok değişti. Ekranda bile 155 diyr gözüküp arama cok modaymış.

Geçmiş olsun hocam. Zaten genelde kendilerini hep emniyet, savcı şeklinde tanıtıp işin sonunda mal veya para istiyorlar.

olay anından 15 dk sonra evdeydim. Kamera kayıtları için evimin altındaki 2 bankayla görüştüm. Bankalar savcılık üstünden kayıtları verecekler. Kişinin yüzü cok açık olarak kesinlikle gözükecek şekilde apartman giriş çıkışını görüyor. Ben biliyorum ki bu kişiyi yakalatacağım. Fakat işde hep mahkemede kendi rızasıyla verdi şeklinde sıyırdıkları için birşey olamıyor. ama tüm imkanlarımla içeri attırmaya çalışacağım.

Neyse eve gidince eşim hiç kekelemez ve kekeliyordu. Çok büyük şok geçirmişti. Sabah beraber kahvaltı yaptık, ancak şimdi net konuşabildik. İlk başda inanmadım dedi, senin telefonun üstünden aranmamla inandım. Hangi banka kartı kullandığımızı, ne kadar paramız olduğunu söylemişler. Amaçları zaten evde olmayan benim şirketimde kasada duran yapı kredi kartımdı.

Bankayla sabah görüştüm, haftada o şubede 3 kişinin ortalama başına geliyormuş. Bizim bölgede yayılmış durumda. Eğitim durumu ilkokul veya master hiç farketmez. İnsanlar eşiniz içeridr bakın aradığım numara onun veya o numaradan çaldırıyorum onu kurtarmak istiyormusunuz dediğinde ve telefonu kapattığınızda herşey çok geç olur şeklinde bilinç altına gönderimler yapınca insan hipnoz oluyor. Eşime hiç kızmadım, giden para olsun. ortalama 15 bin tl lik altın giderim var. Değerli altınları zaten bankada tutuyoruz.

Olanla ölünmez, yapmak istediğim tek şey bilinçlendirmektir. Şahsen kızım okula gitse onun telefon numarası gibi gösterip beni aramış olsalar kapatırsan kızını unut deseler bende gerekeni yapardım. Belki canlarımız tatlı can. hiç birşey kolay kazanılmıyor, fakat ben eşimin veya kızımın kılına zarar gelmesindense varsın dolandırılayım hiç önemli değil.

Biz düşdük, siz düşmeyin. Artık teknoloji çok değişti. Ekranda bile 155 diyr gözüküp arama cok modaymış.

Geçmiş olsun.Bende bakırköyde oturuyorum buralarda çok moda oldu.Ancak sizin inanamamanız lazımdı.Evime polis gelse ve deseki ver yine vermezdim buyrun emniyete gidelim derdim.

Geçmiş olsun hocam, benim sunmuş olduğum bir servis vardı. Yabancı kaynaklar sayesinde, başkasının numarasından arayabiliyordunuz herkesi. (Platin olan arkadaşlar bilirler burada da anlatmıştım.) Bu tarz dolandırıcılıklar olmasın diye servis vermeyi bıraktım. Baz istasyonu vb. olaylar yok. İnternet üzerinden voip sayesinde bir iki ayarla herkesin telefon numarasından arama yapılabiliyor. Çok büyük geçmiş olsun tekrar.

benim anlamadığım nokta adamlar senin evinde altın olduğunu,yapıkredi kartında şu kadar para olduğunu nerden biliyor ? yani yapıkredi bu kadar küçük bi bankamıki açıkları var. gerçi koskoca facebook da açık buluyolar. ben onlara akıl erdiremedim. sence nasıl bu bilgilerine eriştiler

Suçluların dışarda olduğu ve rahat rahat dolaştığı bir dönemde yaşıyoruz

isteyen istediğini gerekli yöntemlerle istediği numaradan arıyor gibi gösterebilir.
burda insanlar neden inanıyor diye düşünmek yerine bu ülkede bu polislere karşı bu korku neden diye sorulmalı.küçük yaşlardaki çocuklar yaramazlık yaptığında anne babalar neden seni polise veririm,bak polis amca kızıyor diye söylenir ,asıl bunların emniyet teşkilatının sorgulaması ve şapkayı önlerine koyması gerekir.

Merhaba Arkadaşlar,

Fazla söze gerek yok, aşağıdaki metni okumanızı rica ediyorum. Bu herkesin başına gelebilecek nitelikli dolandırıcılıkdır. Telefonda eşimle 1.30 saat görüşmüşler. Yani kişiyi hipnoz ediyorlar.

N92gMk.jpg

Dip not : Polislerin bu durumda eşime dediklerini aynen iletiyorum.

Elden gasp olmadan aldıkları için yakalanması durumunda kişi yinede kısa sürede serbest bırıkalacaktır. Çünkü burada gasp etmeden eşyalar alınıyor. Buda kendi iradesiyle verdiğini gösteriyormuş. Bu nedenle polislerde pek birşey yapamıyorlar.

Ah ah siz neden inandınızki bu tip olayları biliyoruz,özellikle siz aklı başında bilgili birisiniz, nasılkandınız.Başka telden arama olayı yıllardır var zaten. Ahh ahh.

Çok Geçmiş olsun geçen bizim bi komşuyu aramışlar ev adresi vs herşeye kadar saymışlar ama o anlayıp benim kocam polis ona soruyum demiş bu tarz şeyler söylediğinizde hemen telefonu kapatıyolar hocam aklınızda olsun

Ah ah siz neden inandınızki bu tip olayları biliyoruz,özellikle siz aklı başında bilgili birisiniz, nasılkandınız.Başka telden arama olayı yıllardır var zaten. Ahh ahh.

sen çok yanlış gelmişsin dostum :) kanan kişi kendisi değil

Herşeyin suçlusu tc kimlik numarası. Bir tc ile bankadaki eş dostdan param öğrenebiliniyor. Onbinlerce bankaların çalışanı var. Bankalarda zaten benim, eşimin evimin, işimin telefonunu biliyor. Bir tane kanı bozuk bankacı bu işi örgütlemişde olabilir.

Yoksa eşim ezbere telefonumu bilmez. ekranda benim numaramdan çağrı geleceğini söyleyince bakmış ismimle çağrı gelmiş. emniyet müdürünün eşine kadar dolandırılan olmuş. Eşimin en büyük hatası eşiniz evdemi diye sorulduğunda hayır demiş. İyi o zaman demiş. Yolda olduğu doğru. Bize doğru geliyor demiş konuşma zaten 1.30 saat sürmüş. Sonrada ben sorgu odasına sözde alınmışım benim teldende çağrı atılmış.

Hırsız kapıya yönlendirdiği diğer hırsız gelince kapıdaki hırsız arkada yürüyen bebeğimin kulağındaki küpeyi görmüş onu bile istemiş. e be hırsız 1.5 yaşındaki kızımın küpesinden ne istedin 15 bin tl değerinde altın aldın 200 liralık altın mı seni zengin edecek.

Ben büyük konuşsum, böyle dolandırıcılıklara nasıl inanılıyor diye. Eşimin başına geldi. Hala aklım almıyor nasıl bir örgüt bu kadar planlı ve soğuk kanlı iş çevirebilir.

Verilmiş sadakamız varmış, ya eşimin veya başına birşey gelseymiş. Ya eşim kapıya geldiğinde vermek istemeseymiş ve karşı taraf zorbalık yapsaymış. Her işte bir hayır vardır, verilmiş sadakamız olsun. Haram zıkkım olsun. İşin peşinden düşmeyeceğim.Dün eşim binlerce sabıkalının fotoğrafına baktı ama çıkaramadı.

Not: Umarım bu yazım siz ve etrafınızdakiler tarafından duyulur ve olası bir hırsızlık bile olsa önlemesine sebebiyet verir.

Herşeyin suçlusu tc kimlik numarası. Bir tc ile bankadaki eş dostdan param öğrenebiliniyor. Onbinlerce bankaların çalışanı var. Bankalarda zaten benim, eşimin evimin, işimin telefonunu biliyor. Bir tane kanı bozuk bankacı bu işi örgütlemişde olabilir.

Yoksa eşim ezbere telefonumu bilmez. ekranda benim numaramdan çağrı geleceğini söyleyince bakmış ismimle çağrı gelmiş. emniyet müdürünün eşine kadar dolandırılan olmuş. Eşimin en büyük hatası eşiniz evdemi diye sorulduğunda hayır demiş. İyi o zaman demiş. Yolda olduğu doğru. Bize doğru geliyor demiş konuşma zaten 1.30 saat sürmüş. Sonrada ben sorgu odasına sözde alınmışım benim teldende çağrı atılmış.

Hırsız kapıya yönlendirdiği diğer hırsız gelince kapıdaki hırsız arkada yürüyen bebeğimin kulağındaki küpeyi görmüş onu bile istemiş. e be hırsız 1.5 yaşındaki kızımın küpesinden ne istedin 15 bin tl değerinde altın aldın 200 liralık altın mı seni zengin edecek.

Ben büyük konuşsum, böyle dolandırıcılıklara nasıl inanılıyor diye. Eşimin başına geldi. Hala aklım almıyor nasıl bir örgüt bu kadar planlı ve soğuk kanlı iş çevirebilir.

Verilmiş sadakamız varmış, ya eşimin veya başına birşey gelseymiş. Ya eşim kapıya geldiğinde vermek istemeseymiş ve karşı taraf zorbalık yapsaymış. Her işte bir hayır vardır, verilmiş sadakamız olsun. Haram zıkkım olsun. İşin peşinden düşmeyeceğim.Dün eşim binlerce sabıkalının fotoğrafına baktı ama çıkaramadı.

Not: Umarım bu yazım siz ve etrafınızdakiler tarafından duyulur ve olası bir hırsızlık bile olsa önlemesine sebebiyet verir.

Haklısınız hocam sizin burda aslında sucunuz yok.Sistemlerde çok büyük sıkıntılar var.Ama eminim bir banka çalışanının parmagı var yoksa hangi bankada ne kadar para olacagını bilebildiklerini sanmıyorum.Eminim anneme gelseler o da inanır hadi inanmadı diyelim eminim bir zarar gelemsin diye aileye verir evdekileri.

Tekrar geçmiş olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun hocam.

yalnız takıldıgım nokta, ülkemizde nasıl bu kadar büyük güvenlik açığı var. adamlar gerçekten mal yerine cana kastetseler , elleriyle koymuş gibi herşeyimizi bulabilecek durumdalar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam geçmiş olsun inş bir daha bu tarz bir durumla karşı karşıya kalmazsınız. Dediğiniz gibi Allah'tan çoluk çocuğunuza dokunmamışlar. Sadece maddi zararla atlatmışsınız buna da şükür.. Allah beterinden saklasın.

Bu tarz olaylardan sonra insanın canını sıkan şey giden para değil böyle insanlarla muhattap olmuş olmak geçmiş olsun tavsiyem kendinize küçük bir tatil hediye edin olayın stresini üzerinizden atın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri